Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Én leszarom hogy ki mit fejlesz és hogyan, megfizetem a tetves dual core-t és röhej hogy semmi értelme....ha a hardware naprakész a sofware is legyen az és manapság egyre jobban levan maradva a software....éncsak azt nehezményezem hogy most amikor már kapni még mindig semmi előrelépés ezen a téren, jelennek meg az új gémek meg miegymás és nemhogy dual core de 64bit kihasználására is szarnak a fejlesztők....
A röhej az hogy úgy beszéltek mintha tegnap pattant vólna ki az intel meg az amd agyából hogy dual core.... -
faster
nagyúr
Komoly alkalmazást nem fejlesztettem, otthon próbáltam már csinálni többszálú programot, próbálgattam az MFC osztályait ( CSemaphore, CCriticalsession, CWinthread ). Eléggé elbonyolítják a program szerkezetét, jópár bug, meg sok szívás volt miatta.
Aztán a saját ütemező mellett döntöttem, minden objektumnak volt egy step metódusa, a program pedig azokat hívogatta egymás után, de ez főleg annak tudható be, hogy nem vagyok überprofi a többszálú alkalmazások írásában.
Miért tőlem kérded?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest