- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- ASRock lapok általában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Én leszarom hogy ki mit fejlesz és hogyan, megfizetem a tetves dual core-t és röhej hogy semmi értelme....ha a hardware naprakész a sofware is legyen az és manapság egyre jobban levan maradva a software....éncsak azt nehezményezem hogy most amikor már kapni még mindig semmi előrelépés ezen a téren, jelennek meg az új gémek meg miegymás és nemhogy dual core de 64bit kihasználására is szarnak a fejlesztők....
A röhej az hogy úgy beszéltek mintha tegnap pattant vólna ki az intel meg az amd agyából hogy dual core.... -
faster
nagyúr
Komoly alkalmazást nem fejlesztettem, otthon próbáltam már csinálni többszálú programot, próbálgattam az MFC osztályait ( CSemaphore, CCriticalsession, CWinthread ). Eléggé elbonyolítják a program szerkezetét, jópár bug, meg sok szívás volt miatta.
Aztán a saját ütemező mellett döntöttem, minden objektumnak volt egy step metódusa, a program pedig azokat hívogatta egymás után, de ez főleg annak tudható be, hogy nem vagyok überprofi a többszálú alkalmazások írásában.
Miért tőlem kérded?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest