- Vízpart, vakáció és hardverek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
2éve van 64bit home desktop téren, 2éve lehet tudni hogy home desktop téren is többmagos cuccok lesznek az uralkodóak, ezekhez már vagy 10 éve adott a hardware...(10éve van 64bit-es procc igaz nem desktop, és serverekbe se ma keztek több proccot rakni)
Értem én hogy nem könnyű fejleszteni nade hogy évekkel notóriusan lemaradjanak folyton -
TommyGun
őstag
Nem verem az asztalt, egyszerűen leírtam a meglátásomat hogy már jóideje tudható hogy a többmagos cuccoké a jövő....és még most amikor már kapható is akkorsem lehet őket kihasználni, és ez majd minden új cuccal ez van....64bit is már két éve aktívan van...és még azzal se tartunk sehol...nekem ez az egy problémám....és erről nem az amd vagy az intel tehet hogy csesznek vele foglalkozni...megfelelő software nélkül szart se ér a jó hardware...és egyre jobban maradnak le a fejlesztők software ügyileg...örülnék ha egyszer megélném hogy elöbb tud vmit egy szofti mint egy hardware
nemtom te hogy örülnél neki hacsak sportkocsit lehetne kapni az ótósbótba de aszfaltos út sehol sem lenne......nem pont jó hasonlat de van párhuzam
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ha jól emléxem nem neked válaszoltam, másrészt meg mivel nem te vagy a fejlesztő akikkel gondom van nem értem mire baszogatsz
Ez nem kereszteshadjárat, nem kell senkit megvédeni....ahogy a vliág 99%-át sem érdekli hogy miért késnek folyton a softwarek amik kihasználják az adott cuccost úgy engem sem.
Asszem jogos ha egy kurva drága procc fícsörjeit ki akarom használni...
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Én leszarom hogy ki mit fejlesz és hogyan, megfizetem a tetves dual core-t és röhej hogy semmi értelme....ha a hardware naprakész a sofware is legyen az és manapság egyre jobban levan maradva a software....éncsak azt nehezményezem hogy most amikor már kapni még mindig semmi előrelépés ezen a téren, jelennek meg az új gémek meg miegymás és nemhogy dual core de 64bit kihasználására is szarnak a fejlesztők....
A röhej az hogy úgy beszéltek mintha tegnap pattant vólna ki az intel meg az amd agyából hogy dual core.... -
TommyGun
őstag
Ez igaz deha nem most kezdenének csak el vele foglalkozni hanem már azóta amióta lehet tudni hogy a többmagos CPU-ké a jövő akkor most könyebb helyzetben lennénk mi is, meg a fejlesztők is...KB 2 éve elkelett vólna kezdeni mindent többszálúra írni ésakkor már lenne tapasztalat, nem az lenne hogy itt vannak a dual core CPU-k és olyan alkalmazás ami többszálú meg mint a fehér holló...
-
TommyGun
őstag
Énmeg remélem minél sürgősebben ráállnak a többszálú cuccokra a fejlesztők mert miattuk vagyunk ilyen helyzetben...a Win2000 meg az Xp is támogatja a több proccot és mivel e két Oprendszer a legstabilabb (WINfosok terén) és a legelterjedtebb már 6 éve minden proginak többszálúnak kéne lennie....deha nem is 6 éve de minimum 1-2, ugyanis már 2 éve lehet hallani a csippgyártóktól hogy a többmagos cuccoké a jövő........nyasgem nektek kedves fejlesztők
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest