- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
ez se kutya: [link]
-
Misi 007
őstag
Érdekes megoldás...
-
Ste
addikt
-
dokar
addikt
jó ez a lap
én speciel szeretem az AGP-t, a 800MHz HT pedig nem érvágás
na meg a sok PCI -
HERR Z
veterán
válasz
Komplikato #39 üzenetére
s939-es lap+am2-es kari ára azért picit több mint csak a lapé
-
Komplikato
veterán
Gondolom az nVidia már nem forgalmazza az ehhez szükséges ULi chipset-et.
Azok inkább VIA-s lapok, amúgy meg van nekik zsír új AM2-es ULI-s alaplapjuk is. -
Jópofa mególdás , de nme hiszem, ezzel fog az Asrock bankot robbantani, szerintem sok értelme nincsen...
Aki AM2 -es deszkát vesz, az tuti nem a VGA-n fog spórolni. -
HERR Z
veterán
hmm most nézve, fejlesztik még azt a lapot szal szerintem lesz am2-es is
''ASRock to announce new 939Dual-VSTA
939Dual-VSTA is a newer version of the popular 939Dual-SATA2. This new board has the same layout as the original 939Dual-SATA2. It is VISTA Ready and supports a 7.1 Channel audio.
INstead of the Realtek ALC650, it is replaced by a CMEDIA Codec CM6501 7.1ch audio codec.
The board, just like the 939Dual-SATA2, supports the AM2Board upgrade, native AGP + PCIe on the same board and surround video.
''
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Nekem tetszik az Asrock politikája. Mindent gyárt, amit más nem mer megkockáztatni. Az meg vitán felül áll, hogy jó minőségű, és bombaárú termékekik vannak. Talán csak az ECS a konkurenciájuk, de az meg eléggé a hagyományos igények felé tolódott el.
Lehet, hogy kevés ember vesz ilyen lapot, de az ötletesség és a bátorság miatt egy heves vállveregetést érdemel az Asrock. -
Hun'reeth
őstag
Szerintem jó, hogy van ilyen is. Akinek esetleg még xp procija van de egy jobb videókártyája az kihagyhatja tulajdonképpen az S939-et. Éljen a Diverzitás!
-
dany27
őstag
válasz
7Heads Drago #29 üzenetére
ez nagyon lol
de jó ötlet már most neki állok összeszedni a régi 486os procikat
-
Male
nagyúr
Mert nincs hozzá chipset... az ULI volt az egyetlen amin rendes AGP és PCIe x16 lett volna, de én nem láttam vele lapot kereskedelmi forgalomban... legyártottak pár mintapéldányt, és kb ennyi volt úgylátom.
A más chipsetekkel ellátott lapokon amin AGP és PCIe x16 is van, ott az egyik nem teljes értékű (ennek megfelelően lassú és nem kompatibilis sok kártyával). -
7Heads Drago
veterán
Ezek után el lehet gondolni hogy most min dolgozik az Asrock!
PL.: Egy Pentium I. procikat fogadó átalakíton, amivel x darab számú procit sorbakötsz és nem kell a sok régi gépet a kukába dobni
[Szerkesztve] -
bevallom, legalább 2 percig kerestem a 2 SATA csatit rajta...
-
HERR Z
veterán
nem értem mi ezzel a gond
ez a lap meglesz nettó 8-9 rugóbol, ugyanennyiért van am2-es sempi is, ddr2 olcsóbb mint a sima ddr lassan, agps használt vga meg van dögivel(9700 pl 13k körül...)
olcsó gépnek jó alap lehet ez szerintem, de szigoruan csak olcsónak -
csibor
addikt
Anélkűl hogy elolvastam volna kapásból vágtam rá Asrock
Egyébként miért nem AGP+PCIE ?
-
Oliverda
félisten
Én már csak az nF 5xx-es S939 lapokat hiányolom. Bár ugye mostmár a 939es procik erősen kifele mennek.
-
törölt tag
S939-ről pl nincs értelme váltani (egyelőre). Viszont szerverbe AsRock alaplap...
A CPU Upgrade kártyával szerintem a legkomolyabb problémát a hűtés fogja okozni, bár az A64-ek nem melegednek túlzottan. Főleg ha EE vagy EESFF-et rak bele az ember.
Ez mondjuk meglepően letisztult AsRock mivolta ellenére, nincs rajta semmi sallang. -
Kriza
őstag
ISA-t is raktattak volna rá igazán, az lenne a megaextrém.
-
dany27
őstag
nekem ugyan nem kell mert nem ilyen van.
Csak multkor raktam össze egy szervert a volt sulimnak és abba a gépbe van ilyen asrock 939 dual sata2 és kiváncsi voltam rá hogy hogyan lehet belerakni am2t.
de sztem jobban megéri akkor má megvenni ezt a rendes am2es lapot nem a 939est mert sztem seokkal kerül kevesebbe az az átalakító.
annak lesz jó ez az agp-s am2 aki most vált esetleg 754 vagy 939ről és még agps kártyája van, és esetleg nem akarja eldobni mert mondjuk valami combosabb agse van. -
dany27
őstag
szinte gondoltam hogy az asrock elő fog állni agp-s am2esel.
az asrocknak vannak ilyen kiszuperált ötletei mint az a 939es lapka amin van agp+pci is.
meg asszem van rajta valami furi csatoló amire azt mondták hogy am2est lehet bele tenni akkor csak tessék lehet probálkozni mert én még olyan am2est nem láttam ami abba belemgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASRock szokásához híven szokatlan megoldással állt elő.
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest