- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
7Heads Drago #29 üzenetére
ez nagyon lol
de jó ötlet már most neki állok összeszedni a régi 486os procikat
-
dany27
őstag
nekem ugyan nem kell mert nem ilyen van.
Csak multkor raktam össze egy szervert a volt sulimnak és abba a gépbe van ilyen asrock 939 dual sata2 és kiváncsi voltam rá hogy hogyan lehet belerakni am2t.
de sztem jobban megéri akkor má megvenni ezt a rendes am2es lapot nem a 939est mert sztem seokkal kerül kevesebbe az az átalakító.
annak lesz jó ez az agp-s am2 aki most vált esetleg 754 vagy 939ről és még agps kártyája van, és esetleg nem akarja eldobni mert mondjuk valami combosabb agse van. -
dany27
őstag
szinte gondoltam hogy az asrock elő fog állni agp-s am2esel.
az asrocknak vannak ilyen kiszuperált ötletei mint az a 939es lapka amin van agp+pci is.
meg asszem van rajta valami furi csatoló amire azt mondták hogy am2est lehet bele tenni akkor csak tessék lehet probálkozni mert én még olyan am2est nem láttam ami abba belemgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest