- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
ez nagyon lol
de jó ötlet már most neki állok összeszedni a régi 486os procikat 
-
dany27
őstag
nekem ugyan nem kell mert nem ilyen van.
Csak multkor raktam össze egy szervert a volt sulimnak és abba a gépbe van ilyen asrock 939 dual sata2 és kiváncsi voltam rá hogy hogyan lehet belerakni am2t.
de sztem jobban megéri akkor má megvenni ezt a rendes am2es lapot nem a 939est mert sztem seokkal kerül kevesebbe az az átalakító.
annak lesz jó ez az agp-s am2 aki most vált esetleg 754 vagy 939ről és még agps kártyája van, és esetleg nem akarja eldobni mert mondjuk valami combosabb agse van. -
dany27
őstag
szinte gondoltam hogy az asrock elő fog állni agp-s am2esel.
az asrocknak vannak ilyen kiszuperált ötletei mint az a 939es lapka amin van agp+pci is.
meg asszem van rajta valami furi csatoló amire azt mondták hogy am2est lehet bele tenni akkor csak tessék lehet probálkozni mert én még olyan am2est nem láttam ami abba belemgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de jó ötlet már most neki állok összeszedni a régi 486os procikat