- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Biaggio
őstag
A hír második felében rossz a szövegösszefüggés:
''Ráadás, hogy azok a pannonos előfizetők, akik a Szigetről küldik életük első multimédiás üzenetét (MMS), szeptemberben díjmentesen használhatják a szolgáltatást, de a djuice-osok egész augusztusban ingyen küldhetnek MMS-t.''
Nem vagyok én Grétsy László, de ajjajj:( -
tildy
nagyúr
Kicsit hiányos a hír: Amennyiben a Sziget Fesztivál ideje alatt (augusztus 411.) elküldi kártyájáról élete első MMS-ét, akkor szeptember 1. és 30. között küldött MMS-ei nem kerülnek számlázásra. Az akció minden pannonos előfizetőkre vonatkozik. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a Sziget Fesztivál helyszínén tartózkodni!
-
Ra3
őstag
hurrá
Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Társasjáték topic
- Hyundai, Kia topik
- Spórolós topik
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest