- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
eddie303
őstag
A SiS mostanaban egyre jobban meg van taltosodva, csak a videokartyagyartasban kellene sokat fejlodjon... De mondjuk a legjobb kartyajuk amit lattam a 305 volt, ha az ujabbak jobbak, nem szoltam semmit. De a 305 szerintem boven eleg egy mobil eszkozbe.
-
esteban
senior tag
...ergo ha csak 100USD a kulonbseg a 2.2-es celeron meg a 1.4-es M kozott, mar megerte ...
-
esteban
senior tag
Azert annyira nem lehet draga a pentium M, mert belepo szintu notesz-gepeket lehet kapni ''centrinoval''. Pontosabban: 1030USD ... mig egy hasonlo koritesu celeronos alig olcsobb 100 dolcsival, s nincs benne WiFi ... meg a 128KB is 1024KB :)) es a tobbi ..
-
Yutani
nagyúr
...az új jövevények olcsóbbak lesznek az eredeti Intel chipseteknél.
Hozzátenném: sokkal olcsóbbak... Legalábbis remélem, mert akkor talán lesz létjogosultsága a desktop piacon is a Pentium-M processzornak (A VIA EPIA rendszer ellenfeleként).
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest