Hirdetés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
A SiS mostanaban egyre jobban meg van taltosodva, csak a videokartyagyartasban kellene sokat fejlodjon... De mondjuk a legjobb kartyajuk amit lattam a 305 volt, ha az ujabbak jobbak, nem szoltam semmit. De a 305 szerintem boven eleg egy mobil eszkozbe.
-
esteban
senior tag
...ergo ha csak 100USD a kulonbseg a 2.2-es celeron meg a 1.4-es M kozott, mar megerte ...
-
esteban
senior tag
Azert annyira nem lehet draga a pentium M, mert belepo szintu notesz-gepeket lehet kapni ''centrinoval''. Pontosabban: 1030USD ... mig egy hasonlo koritesu celeronos alig olcsobb 100 dolcsival, s nincs benne WiFi ... meg a 128KB is 1024KB :)) es a tobbi ..
-
Yutani
nagyúr
...az új jövevények olcsóbbak lesznek az eredeti Intel chipseteknél.
Hozzátenném: sokkal olcsóbbak... Legalábbis remélem, mert akkor talán lesz létjogosultsága a desktop piacon is a Pentium-M processzornak (A VIA EPIA rendszer ellenfeleként).
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Google Chrome
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest