Aktív témák
-
eddie303
őstag
A SiS mostanaban egyre jobban meg van taltosodva, csak a videokartyagyartasban kellene sokat fejlodjon... De mondjuk a legjobb kartyajuk amit lattam a 305 volt, ha az ujabbak jobbak, nem szoltam semmit. De a 305 szerintem boven eleg egy mobil eszkozbe.
-
esteban
senior tag
...ergo ha csak 100USD a kulonbseg a 2.2-es celeron meg a 1.4-es M kozott, mar megerte ...
-
esteban
senior tag
Azert annyira nem lehet draga a pentium M, mert belepo szintu notesz-gepeket lehet kapni ''centrinoval''. Pontosabban: 1030USD ... mig egy hasonlo koritesu celeronos alig olcsobb 100 dolcsival, s nincs benne WiFi ... meg a 128KB is 1024KB :)) es a tobbi ..
-
...az új jövevények olcsóbbak lesznek az eredeti Intel chipseteknél.
Hozzátenném: sokkal olcsóbbak... Legalábbis remélem, mert akkor talán lesz létjogosultsága a desktop piacon is a Pentium-M processzornak (A VIA EPIA rendszer ellenfeleként).
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Gurulunk, WAZE?!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest