- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bluetooth hangszórók
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Nah sok böngészés és utánajárás után sikerült vennem egy ilyet: Bővebben: link
SanDisk MobileMate SD+, tehát az sds verzió.
Tapasztalatok: nagyon jól néz ki, szvsz szebben mint ez a sharkoon csoda, eddig mindenki pendrivenak nézte, viszont az sd kátyát nem nyeli el teljesen ( a sharkoon a kép alapján igen), így az sd kártyát és az olvasót külön kell cipelni.
Két slotja van, a nagyobbikba megy SD,MMC (mobilokhoz ideális),MiniSD,RS-MMC, a kisebbikbe meg TransFlash, ez utóbbit még nem láttam Mo.n
A kisebb fajta kártyákat lehet el tudná nyelni, nem tudom mekkorák, de ezért nem fogok venni, jó a sima sd, az már úgyis megvan.
Sebessége jó, viszonyítási alapom nincsen pendrivehoz képest, de nekem bőven elég. Menet közben lehet cserélgetni a kártyákat, WinXp felismerte minden szó nélkül. Adtak hozzá mini driver CDt win98-hoz, USB hosszabító kábelt, extra védőkupakot, meg a szokásos leírás. ( magyar)
Legnagyobb negatívuma az ár, bruttó 6k volt a MediaMarkt-ban, a cikkben szereplő 10euro reálisabb ár egy ilyen kütyüért. Viszont úgy voltam vele, hogy Bécsig kell menni érte, mert 0 kínálatot találtam kishazánkban (interneten), így amikor megláttam, muszáj volt megvennem.
Ajánlom mindenkinek, aki hasonló cuccon gondolkozik, és nem fixen akar pendriveot ''építeni''. -
Pompi
nagyúr
Én ilyesmit használok amit keresel. Igaz ez ilyen sok az egyben - travel edition - olvasó, de nem sokkal nagyobb, mint egy bankkártya, persze vastagabb, madzag nem lóg ki belőle, hanem kihúzható, USB 2.0, megeszik szinte minden ma futó kártyát és 2200 forint nettó
Bővebben: link -
atus33
tag
Tud valaki olyat, amelyik CompactFlash 1-et fogad? Nem baj, ha nem ilyen alakú, csak zsebben elférjen.
-
BosX
aktív tag
Ezt a cuccot pont nekem találták ki, kaptam egy 256os sd kártyát, amit nem tudok kihasználni, de még nincs pendriveom. Nem lehet tudni vlamit Mo.-i helyről ahol kapni lehet, más fajtát is akár, csak vigye az sdt és ne kábeles legyen, meg persze olcsó
-
BosX
aktív tag
Dupla
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
aaaaaaaranyos
ha mire hozzánk kerül nem lesz sokkal drágább, akkor komoly piaca is lehet
-
faster
nagyúr
Pont a Cruzert akartam én is emlegetni, ráadásul évekkel ezelőtt kapható volt.
Egyébként van ilyen MP3 lejátszóban is, nincs beépített memóriája, csak egy SD slot a végén, meg olyan is van, amiben alapból van memória. Persze arra kíváncsi lennék, hogy tényleg normális pendriveként kezeli-e az XP.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
pff... ez is újdonság?
Legfeljebb a mérete miatt.
Lassan több mint fél éve használok kártyaolvasó + memkártya párost.
Először csak, hogy a telefon mem.kártyájára töltögessek, aztán meg mindenfélére
Sőt kártyaolvasó annyivel jobb, hogy mindig az éppen legolcsóbb kártyatípust meg lehet venni ha bővíteni kell -
Sanya
nagyúr
felesleges volt zárni, most ha valakinek kell bios, akkor nyithat új topicot?
Bővebben: link -
rudi
nagyúr
Úgy látom, nálunk még nem forgalmazzák, de majd szólok ha lesz.
-
dansun
csendes tag
Hát szerintem meg nem egy nagy újdonság!
Én már több mint fél éve használok egy ilyesmit:
Bővebben: link
Csak az LEXAR, és a Sony memóriakártyákat is megeszi! -
marcee
addikt
Ez mekkora ötlet!
Már eddig is sokat törtem a fejem pendrive-mp3 lejátszó-digitális fényképező -ügyben, hogy hogyan tudnék a legjobban kijönni belőle. Egy ilyen kütyü sokat segíthet, ha kapható lesz. Pláne he ennyért, ez nagyon jó ár! -
twollah
nagyúr
Ezt nem lehetett volna elobb kihozni?
Hihetetlen, hogy a legegyszerubb, legkezenfekvobb dolgokat kesleltetik a legtovabb. -
L3zl13
nagyúr
Nem hülyeség valóban...
-
Sanya
nagyúr
erre a megoldásra vártam már mióta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest