- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gaming notebook topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Nah sok böngészés és utánajárás után sikerült vennem egy ilyet: Bővebben: link
SanDisk MobileMate SD+, tehát az sds verzió.
Tapasztalatok: nagyon jól néz ki, szvsz szebben mint ez a sharkoon csoda, eddig mindenki pendrivenak nézte, viszont az sd kátyát nem nyeli el teljesen ( a sharkoon a kép alapján igen), így az sd kártyát és az olvasót külön kell cipelni.
Két slotja van, a nagyobbikba megy SD,MMC (mobilokhoz ideális),MiniSD,RS-MMC, a kisebbikbe meg TransFlash, ez utóbbit még nem láttam Mo.n
A kisebb fajta kártyákat lehet el tudná nyelni, nem tudom mekkorák, de ezért nem fogok venni, jó a sima sd, az már úgyis megvan.
Sebessége jó, viszonyítási alapom nincsen pendrivehoz képest, de nekem bőven elég. Menet közben lehet cserélgetni a kártyákat, WinXp felismerte minden szó nélkül. Adtak hozzá mini driver CDt win98-hoz, USB hosszabító kábelt, extra védőkupakot, meg a szokásos leírás. ( magyar)
Legnagyobb negatívuma az ár, bruttó 6k volt a MediaMarkt-ban, a cikkben szereplő 10euro reálisabb ár egy ilyen kütyüért. Viszont úgy voltam vele, hogy Bécsig kell menni érte, mert 0 kínálatot találtam kishazánkban (interneten), így amikor megláttam, muszáj volt megvennem.
Ajánlom mindenkinek, aki hasonló cuccon gondolkozik, és nem fixen akar pendriveot ''építeni''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- One mobilszolgáltatások
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest