Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez nem ilyen triviális. A GF6-hoz képest sokat javították a pixel feldolgozó futószalagokat. A Pixel Shader procik olyanok lettek, mint egy hósszú cső, két teljes értékű MAD ALU-val. Ezzel próbálta az nv ellensúlyozni a Texture Fetch-nél kieső elérési időt. Ez elég nagy változás volt. Az AA-t pedig FP16 blending esetén nem tudta, de ez nem is volt követelmény, ellentétben a VTF függvénnyel amit az Radeon x1000 nem támogatott.
Összemérve a GF7 és a Radeon x1000 hasonlóan jól felépített rendszer volt. Ha győztest kellene hírdetni akkor mégis a GF7-et hoznám ki a VTF támogatás miatt. 
-
Csiborbogár
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
hmmm!
Nem tudom, én a Gainward 79GT-meé nem azt tapasztaltam, hogy nem ment rajta a AA+HDR, de az lehet az én figyelmetlenségem is.
Egyébként meg persze, hogy ugyanaz lett, mint a 6-os. Egyenlőre ez is elég volt, a forradalomra tartogattak mást máskorra.
Azért jelentős órajel emlkedések voltak. pl 68U 400, 79GTX 650. Ez azért nem kevés, bár volt egy kis technológiai átmenet 130nm-ről 90nm-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Összemérve a GF7 és a Radeon x1000 hasonlóan jól felépített rendszer volt. Ha győztest kellene hírdetni akkor mégis a GF7-et hoznám ki a VTF támogatás miatt.