- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez nem ilyen triviális. A GF6-hoz képest sokat javították a pixel feldolgozó futószalagokat. A Pixel Shader procik olyanok lettek, mint egy hósszú cső, két teljes értékű MAD ALU-val. Ezzel próbálta az nv ellensúlyozni a Texture Fetch-nél kieső elérési időt. Ez elég nagy változás volt. Az AA-t pedig FP16 blending esetén nem tudta, de ez nem is volt követelmény, ellentétben a VTF függvénnyel amit az Radeon x1000 nem támogatott.
Összemérve a GF7 és a Radeon x1000 hasonlóan jól felépített rendszer volt. Ha győztest kellene hírdetni akkor mégis a GF7-et hoznám ki a VTF támogatás miatt. 
-
Csiborbogár
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
hmmm!
Nem tudom, én a Gainward 79GT-meé nem azt tapasztaltam, hogy nem ment rajta a AA+HDR, de az lehet az én figyelmetlenségem is.
Egyébként meg persze, hogy ugyanaz lett, mint a 6-os. Egyenlőre ez is elég volt, a forradalomra tartogattak mást máskorra.
Azért jelentős órajel emlkedések voltak. pl 68U 400, 79GTX 650. Ez azért nem kevés, bár volt egy kis technológiai átmenet 130nm-ről 90nm-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Összemérve a GF7 és a Radeon x1000 hasonlóan jól felépített rendszer volt. Ha győztest kellene hírdetni akkor mégis a GF7-et hoznám ki a VTF támogatás miatt.