Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #68 üzenetére
Ez nem ilyen triviális. A GF6-hoz képest sokat javították a pixel feldolgozó futószalagokat. A Pixel Shader procik olyanok lettek, mint egy hósszú cső, két teljes értékű MAD ALU-val. Ezzel próbálta az nv ellensúlyozni a Texture Fetch-nél kieső elérési időt. Ez elég nagy változás volt. Az AA-t pedig FP16 blending esetén nem tudta, de ez nem is volt követelmény, ellentétben a VTF függvénnyel amit az Radeon x1000 nem támogatott.
Összemérve a GF7 és a Radeon x1000 hasonlóan jól felépített rendszer volt. Ha győztest kellene hírdetni akkor mégis a GF7-et hoznám ki a VTF támogatás miatt.
-
Csiborbogár
őstag
válasz
VaniliásRönk #68 üzenetére
hmmm!
Nem tudom, én a Gainward 79GT-meé nem azt tapasztaltam, hogy nem ment rajta a AA+HDR, de az lehet az én figyelmetlenségem is.
Egyébként meg persze, hogy ugyanaz lett, mint a 6-os. Egyenlőre ez is elég volt, a forradalomra tartogattak mást máskorra.
Azért jelentős órajel emlkedések voltak. pl 68U 400, 79GTX 650. Ez azért nem kevés, bár volt egy kis technológiai átmenet 130nm-ről 90nm-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest