Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Azt be lehet valahol állítani, hogy a botok ne chateljenek? Elvész köztük a saját duma...
-
syckaloz
aktív tag
Látom eléggé csend vala
-
syckaloz
aktív tag
Jé, ilyen tozyik is van?
Rendes Q3mas topik hogy hogy nem elérhető?
-
Emu
őstag
demokat nem lehet szedni valahonnan?
-
Flow
senior tag
Done!
-
Reag3nS
senior tag
válasz
Alkarcsont #121 üzenetére
nemis
-
Reag3nS
senior tag
DDDDD z4 nek volt agya a játékhoz
D
cooller amit elért skillben > z4 és hoyg nem észjátékos?
DDD a tudásának jóval több mint a felét az észjátékra alapozza, nem egyszer nyilatkozta már ezt.
z4 től a vége felé volt olyan kijelentés, hogy már csak nagynehezen tud nyerni mert nagyon kis különbségek vannak már pro és pro között. cooller még jó darabig lőtt nem noobok ellen és ebben az időben is sokat fejlődött. ezért vagyok azon a véleményen, hogy cooller...
igen régen teamelt és utána facelt. és nem is csinálta szarul.
-
fLeSs
nagyúr
ja, akkor kapott ki, amikor már 1 vagy 2 éve visszavonult, meghívták egy versenyre vendégnek, hogy jáccon egy kicsit, ez volt az egyetlen alkalom.
cooller lehet, hogy skillesebb, de csak z4-nek volt agya is a játékhoz. cooller egy gép.
a tox meg nemtom ki, talán a régi ic-toxic? mert ő csak teamelt régen. -
Flow
senior tag
válasz
Foglalt név #102 üzenetére
nem mindenki hszgyáros, mint egyesek...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Foglalt név #107 üzenetére
tegye fel a kezét az, aki nevetett...
-
Reag3nS
senior tag
jaa
hát itt nem csak profik "szavazhatnak" és ugyebár profik kevesebben vannak. q3 at többen játszák ergo...
zero4 hol van már. utána jött pár nála skillesebb player, akik végsőkig játszottak.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
Alkarcsont #95 üzenetére
nem értem, hogyan jön most ide az ut
-
Alkarcsont
senior tag
-
Flow
senior tag
válasz
Alkarcsont #95 üzenetére
Nem értem... hogy kérheted számon egy aktív játék kötelező jelenségét egy 7 évesen...
Mit vársz, hogy folyamatosan újabb és újabb pro-k kerüljenek a topba? Kevés ember van, aki {játszhatja, játsza és akaja játszani} komolyan a kvéket... És ez normális. lsd qw. -
Alkarcsont
senior tag
Az a gond, ezekkel a neves külföldi versenyszervező brigádokkal, hogy a versenyeiken évek óta ugyan az néhány 1on1-es arc fordul meg és és így lényegében elég kevés embert érint (a nézőkön kívül) De ha pl. megnézzük az európa egyik (ha nem a legnagyobb) ligaszervezőjét akkor kiviláglik, hogy a Quake scene nem elég aktív ezen a téren.
ClanBase Open Cup Fall 2007 nevezései (példának csak a főbb játéktipusokban):
1on1: Q3(-)+Q4(121/3 magyar) < UT(-)+UT2k4(266/15 magyar)
TDM: Q3(28)+Q4(14) < UT(51)+UT2k4(55/3 magyar)
CTF: Q3(20)+Q4(20) < UT(57/3 magyar)+UT2k4(18/4 magyar)
Azért jók az ilyen netes ligák mert nem csak az a néhány überpro kap lehetőséget a játékra, no meg egy magyarnak nehéz megoldani a leutazást Texas-ba pl. -
Flow
senior tag
válasz
Foglalt név #89 üzenetére
-
Foglalt név
addikt
válasz
Achill3uS #88 üzenetére
Talán nem kéne beszólni... Egyébként linknek elegek vagytok ti ebben a topicban
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Foglalt név #87 üzenetére
tanulj meg linkelni ruppi
Quake 3 Arena topic
egyébként jó ez itt -
Flow
senior tag
válasz
Foglalt név #79 üzenetére
Te is qwztél velünk egy időben...
-
Flow
senior tag
Szerintem tdmben normálisabb arcok vannak. Talán azért, mert egyvéegyben magad vagy, sehova nem tartozol, álnéven ki/belépsz... ha tdmben normálisan játszol, értsd ez alatt: figyelsz a a másikra, hogyha kvaddal fut mögötted, nem veszed fel az itemeket, stbstb, akkor nincs anyázás, stb. Kivételek persze vannak. De azok szvsz minden játékban. Milyen nickkel tolod?
-
fLeSs
nagyúr
Achilleusnak még gyakorolni kell f2f-re...
-
Achill3uS
nagyúr
azért nem kell véresen komolyan venni
ha vmi normális team-ről van szó senki nem fogja ráderőltetni, hogy napi 2 órát márpedig játszanod kell különben ... ect
szóval érted, ez a szórakozásról szól nem a kötelezettségről, akkor nyomod amikor időd van, persze a clanwarok más tészta, de manapság azok inkább ritkaságszámba mennek sztem -
fLeSs
nagyúr
a jó arcokkal kapcsolatban mást tapasztaltam.
én csak 1v1-ezni szoktam, ha elverek vkit, akkor az illető vagy elkezd qrva anyázni, meg lámázni, kemper, stb, vagy simán kilép.ez van most, és ez volt már 2001-ben is. bírom még, amikor jön két "haver", én ott jáccok a szerveren vkivel, lemegy a meccs, aztán a meccs után a két haver kickel a szerverről, hogy ők tudjanak jáccani. szal én többségében igazi tajparaszt magyarokkal szoktam találkozni, aztán lehet, hogy teameseknél ez máshogy van (bár kétlem).
ps: az anyázásra általában simán smiley-val szoktam válaszolni, amit az emberek egy idő után megunnak, aztán lelépnek.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Foglalt név #67 üzenetére
ki vagy foglalt név?
-
Emu
őstag
Azok a régi szép idők
Annyi a baj hogy lézeres egér alig mozdul q3 alatt még 2k dpi mellett se
Mondjuk én szinte csak CA-ztam(nem cpm) de ott is mik voltak... -
Flow
senior tag
Amúgy a quake az, mikor időben le akarsz feküdni, de reggel 6ig tolod, mert jó arcok vannak szerveren, és fasza meccseket játszotok, majd 11kor felébredsz, leülsz a gép elé, hogy beléphess egy szerverre, hátha összejön egy reggeli tdm, mire a kávédat megfőzöd a konyhában...
good oldies...
Igaz Foglalt név -
Flow
senior tag
\o/
Majd megnézném, hogy mikor a bf meg a cod, stb ennyi idős lesz, mennyien játszanak majd vele... Igazából nem lehet összehasonítani, mert most boldog-boldogtalannak van szélessávú internete, valamivel az emberek nagytöbbsége játszik... és sokaknak az marad A játék, amik 1-2. alkalomra a kezük ügyébe kerül. GOndolj bele, monst 100x annyi ember játszik nap mint nap... Mégis lehet egy ilyen kis országban versenyt rendezni egy sokéves játékból. -
Reag3nS
senior tag
válasz
Alkarcsont #51 üzenetére
igazad van kerekítettem. mert nem kerek 36k volt az hanem 36 ezer valahányszáz. azért kerekítettem lefelé mert 1.16 ban van pár bot...
ase-val mértem, viszont képet nem csináltam róla, viszont mák, hogy nem frissítettem azóta és meg van még az akkori eredmény. (bal alsó sarok?)
[link]
[Szerkesztve] -
WolfByte
tag
válasz
Achill3uS #53 üzenetére
Valóban nem az igazi a Q4. Viszont a Q3 community elég masszív része defrag mellett tette le a voksát, a mozgásukat tökélyre fejlesztve, akár promode-al, akár vq3-al. Egy részük még visszajár hentelni, de sokan inkább maradnak a jó öreg defraggelésnél. Rengeteg külföldi szerveren találkozok magyarokkal. Szinte nincs olyan időpont, amikor egy-egy számunkra gyors kapcsolatot biztosító szerveren ne lenne fent valaki...
A versenyt magát örömmel fogadjuk és best regards a King of the Hill csapatának ;) -
Achill3uS
nagyúr
sajnos a q4 sem igazán ugy alakult ahogy a q3 fanok anno eltervezték, mindeki azt várta legalább akkora hatása lesz mint a q3-nak, és jelen lesz minden online versenyen, wcg-n is mint fő fps versenyszám, és legalább 4-5 évig vagy következő quake-ig játsszák majd.. ehelyett kapásból kaptak egy lassú játékot.. mostanra már ugyan nagyon szépen beindultak a modok és elég jól felgyorsult a q4 is, viszont a rangos versenyek és az igazi régi nagy nevek is elmaradoznak, ennek mi az oka fenetudja.. talán a wow és hasonlo gamek ragadták el az embereket.. viszont q3-ban azért vannak nagy nevek amiket biztos teis ismersz és x éve nyomják az ős fps-el.. sztem sokan örülnek ennek a netq3-nak
-
Alkarcsont
senior tag
Hát lehet, hogy a Profik áttértek már a Q4-re, de quakeerek nagyrésze maradt a Q3-nál. Gamespy stat szerint a 30. helyen áll a Q4 531 serverrel és 732 játékossal ebben a pillanatban, miközben Q3-al még mindig több ezren tolják. Már a Q3 játékostáborán is meglátszanak az évek, de a Q4 játékostábora siralmas! Simán halott a gém ennyi emberrel...
-
fLeSs
nagyúr
sztem a profik már nem nagyon q3-aznak, mert belemélyedtek a q4-be, ezért valszeg a 4-et szavazzák majd meg, mert q3-ban nem látnának olyan meccseket, ahol formában lévő játékosok vannak. de lehet, hogy tévedek.
1ébként zero4 nélkül nem tournament a tournament.(mármint 1v1-ben), és ha jóltom ő már visszavonult.
-
Reag3nS
senior tag
meglepne hányan játszanak még ezzel a játékkal világszerte.
11 órakor kb 36k ember lő a q3 szervereken.
furcsa dolog lenne egy netes liga? nem egy neves külföldi versenyszervező brigád tartja még mindig versenyszámai között a q3-at.
(esr-en szavazás megy, hogy melyik játék legyen q4 vagy q4. ez pár dolog elárul a q3-ról ennyi év után is) -
Brae
őstag
válasz
FlasH-BacK #40 üzenetére
Rosszul emlékszel
A promode a Quakeworld fizikája.
-
A`rpi
addikt
Hát énnekem személy szerint még a Half-Life is nagyon bejött multiban.
Jópárszor összejött a haveri kőr és nyomtuk 5-7 embernah az volt az igazi.
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
Armando_19 #19 üzenetére
Szerintem nagyon helyes hogy kihíreztétek, látható hogy sokaknak eszébe jutott a játék, így remélhetőleg megtelik majd az összes hely. Lassan már kuriózum egy ilyen kupa.
A manapság ''divatos'' fpshuszár bugtelep játékok versenyeivel meg dunát lehet rekeszteni, pl cod2... persze most ezeket nyomják mert már nem futnak el a régi gépeken, mindenki arra gyúr hogy x00 fps-e legyen. Igaz a quake kicsit más, de aki azt mondja hogy nem ez a legnagyobb fun, az nem tudja mi a jóÉs úgy emlékszem quakeben nem kellett minden mozdulatnál a bugokra figyelni, sokkal kevesebb konflikt volt.
Régen én is csomót quake2-ztem, aztán q3-mat is játszogattam, és azt kell mondanom, a quake2 motorja volt a korszakalkotó (strafe-, kanyarugrás, circle jump), a q3-ban pedig továbbfejlesztették. Meg lehet rosszul emlékszem de mintha a ''pro mode''-ban a q2 fizikája lett volna...
Minden esetre akinek az fps a moha meg codnál kezdődik, az inkább ne szóljon semmit, azok nem említhetők egy lapon a Quake-el.
[Szerkesztve] -
fnatic
tag
Q3 a legjobb fps a maga stílusában.. (fast-paced)
Mai napig tolom neten, kb 2 éve és netq3-at is láttam párszor (bár én jobban szeretem az 1v1-et, ezért jobban örültem volna már egy ujabb mininetq3(1v1)-nak, ami kb 1 éve volt ha jól emléxem). Várjuk a gtv-t.. -
szasanyi
félisten
Ja,ja meg TNT2
Akkor tudtak jó játékot, jól megírni. Érdemes lenne megkérdezni őket most is, mert ezek az új játékok sokszor annyira optimalizálatlan, ''összecsapott'' produktumok, hogy pld. a 8800GTS natív felbontásban max grafikával megfekszik.
Szerintem jó játék volt, néha néha előveszem... -
Mark_o
tag
Nagyon zyír az a játék!!
Nem leszólni PEACE
-
he7edik.
addikt
Minnyá gyünnek a Primos élmények is
-
Archer
őstag
válasz
Alkarcsont #31 üzenetére
Én 166+-os procival toltam(próbáltam tolni) még az ősidőben az UT-t.
Kb. 10 percenként meghalt az egész gép. Quake3-nak persze esélye sem volt az elindulásra. Akkor még valahogy egészen más feelingje volt a pc játékoknak.
Q3-at össze sem lehet hasonlítani szerintem egyik játékkal sem az utóbbi iőből. Egyszerűen nincs még egy, ami olyan pörgős lenne. Talán csak az első UT, azt is nagyon szerettem.
[Szerkesztve] -
-
snecy
senior tag
válasz
Armando_19 #19 üzenetére
Unalmas számtechórákon szó mi szó, elég jó elfoglaltság volt.
Pláne amiatt, mert szabadon lehetett húzgálni az iskola hálózatán keresztül, elindult mindenhol registrybejegyzés nélkül
Bár már akkoris az UT-t preferáltam. -
REDeath
őstag
te tudod hogy a q3 mikori játék egyáltalán? meg reklám? omfg, már nyílt a forráskódja is, carmack közkinccsé tette a q3 motorját (vagy ha még nem akor fogja ha lejárnak a licenszek)...
na még mindig reklám?
hétvégén kell vegyek egy quake cd-t , az enyém eltűnt valahovámár csak barátom várom hogy jöjjön msn-re hoyg megbeszéljük a nevezést. innen lesz valaki?
szerk: ja hogy hülye vagyokmostmár tudom
én egy 32 megás s3 savage-al kezdtem, 640*480-on hasított is
#23 nem akarlak elkeseríteni, de nem ''LAN'' party lesz
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Had védjem meg Petyát
Szerintem is picit furcsa egy nem túl jelentős LAN-partyról egy ilyen terjedelmű cikk leközölése?
Nem mintha zavarna csak meglepő, mikor más sokkal nagyobb, fontosabb sokkal többek álltal játszott játékok lan-partyáról egy szó sem szokott esni.
Ez tényleg nem fikázás akar lenni de picit furcsa
[Szerkesztve] -
-
Reag3nS
senior tag
jellemző mindig azok fikáznak, akik nem értenek a szóbanforgó játékhoz
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Armando_19 #19 üzenetére
én cel 366@566 + voodoo3 3000-rel kezdtem.
nem volt meg a 125 fps, ezért a voodoo helyett vettem egy gef256-ot, és hasított mint állat.
-
Armando_19
őstag
válasz
Foglalt név #18 üzenetére
A maga nemében az is jó játék.
De pl a Q3 egy külön irányzatot adott az FPS játékoknak. Később hasonló mozgástechnológiával csinálták meg az UT2k3 motorját is. Eléggé irányadó volt.
Az olyan emberek akik szeretik a kicsit rajta ülősebb gameket, mint pl BF,COD stb, nem tudja átérezni mekkora állat game volt ez.(és tegyük hozzá, P3 celeron 600,128mb ram, gef 2 bőven elég volt hozzá,hogy komolyan tudd játszani. én is ilyennel kezdtem Q3at.) -
Foglalt név
addikt
válasz
Armando_19 #17 üzenetére
Szerintem inkább domino meg tetris
-
Armando_19
őstag
Vannak emberek akiknek egyszerűen nem jön be, de a Q3 egy kultusz game volt. Azért nem telt még be a jentkezési lista, mert akik ezzel tolták, nem figyelik annyira az eseményeket, mióta kiesett a támogatott cybersportok táborából. Iszonyat nagy játék volt anno, kellett hozzá rendesen a skill.
Gondolom te játékokból COD, BF, stb-t játszol.Jól sejtem? -
God Vazzeg
veterán
Q3 for president!
-
Incognito
senior tag
Erősen gondolkozok rajta, hogy feltelepítem és tolom egy kicsit a neten. Gondolom szerverek még vannak és játékosok is...
-
eXodus
őstag
jönnek fikázók...hihetetlen h valakinek ennyire nagy lelki törést okoz h van netq3...
Ilyen random fikázókra van pár jó jelző.... de ingább nem írom le. -
Petya25
őstag
Hát nem is tudom... Quake?
Nem akkora buli szerintem, én mindig is utáltam.
Nem csodálom, hogy 3 hét alatt csak a létszám fele telt be.
Egy valamire való játékban az első héten túljelentkezés lett volna.
Gondolom ezért is kell neki a reklám. -
Brae
őstag
Rengetegen nyomják még mindig, köztük énis. Hogy miért? Mert az újabb fps-ek közül nincs olyan ami hasonló lenne a Q3-hoz (ennyire gyors, pörgős játékmenet, mozgáshoz is skill kell: strafe jump, circle jump stb...)
Egyébként a Quakeworld-öt is sokan nyomják, ahhoz képest hogy 10+ éves játék -
Armando_19
őstag
Hú ha. Lesz PH team vagy mi?
Nekem van 1-2 régi XnX-es haverom, akiket érdeklehet ez a verseny.
Kíváncsi vagyok milyen régi nagy playerek fognak indulni.
-
snecy
senior tag
Ennél régebbi játékot már nem is sikerült előszedni?
-
Zsadi
őstag
Sok sikert, és jó nagy csatákat az indulóknak!
-
Foglalt név
addikt
Gyerekek ez mekkora beégés lesz 2 év kihagyás után
Remélem azért funolunk egy jót, bár ahogy ismerem magunkat, első körben megkapjuk gzor-ékat
-
Armando_19
őstag
Az igen, azthittem pedig már el is felejtették ezt a gamet.. Kár hogy nem játszottam vele már egy éve... Ilyenkor eszembe jutnak a jó kis Q3 DM17 instagib partyk..
-
Huba25
tag
Q3 4ever!
-
Zolaash
senior tag
Ezzazzezzazz... Fájdalmat mindenkinek!!!
-
Raymond
titán
SoF2 FTW!!
-
fLeSs
nagyúr
Én mennék, de sosem voltam csapattag...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest