Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
Armando_19 #19 üzenetére
Szerintem nagyon helyes hogy kihíreztétek, látható hogy sokaknak eszébe jutott a játék, így remélhetőleg megtelik majd az összes hely. Lassan már kuriózum egy ilyen kupa.
A manapság ''divatos'' fpshuszár bugtelep játékok versenyeivel meg dunát lehet rekeszteni, pl cod2... persze most ezeket nyomják mert már nem futnak el a régi gépeken, mindenki arra gyúr hogy x00 fps-e legyen. Igaz a quake kicsit más, de aki azt mondja hogy nem ez a legnagyobb fun, az nem tudja mi a jóÉs úgy emlékszem quakeben nem kellett minden mozdulatnál a bugokra figyelni, sokkal kevesebb konflikt volt.
Régen én is csomót quake2-ztem, aztán q3-mat is játszogattam, és azt kell mondanom, a quake2 motorja volt a korszakalkotó (strafe-, kanyarugrás, circle jump), a q3-ban pedig továbbfejlesztették. Meg lehet rosszul emlékszem de mintha a ''pro mode''-ban a q2 fizikája lett volna...
Minden esetre akinek az fps a moha meg codnál kezdődik, az inkább ne szóljon semmit, azok nem említhetők egy lapon a Quake-el.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest