Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
guminyúl
tag
Ha 30 foktól mérne, bedughatnám a s.ggembe, kész főnyeremény lenne. :D
A cím alapján először erre gondoltam... -
xcbiker
addikt
inkább érdemesebb venni egy enermax multipanelt és az egyik hőérzékelőt rátenni a ramra, azzal legalább ventit is szabályozhatsz és az előlapon mindent látsz tökéletesen.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Loretto
veterán
feleslegesnek tarom ha mekxik az ugy is hibában jelentkezik.meg csak drágítja.
Soirée...
-
Grey
aktív tag
Nem ilyen hőmérő van az akváriumokban?Legalább lehet másra is használni:D
-
marso
tag
2ft-os műanyag matrica. gratula a gyártónak :D
következő a hőre szinezőső modul lesz, mint a matchboxoknál volt :D -
addikt
A tükör olcsóbb, meg szerintem bőven kifizeti az ember a Webkamera árát a hőmérőért..:DD
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
addikt
ÁÁÁÁÁ Tudom már hogy kell megoldaníí, Be kell rakni két tükröt a gépbe, és akkor nem kell belebújni..:DD
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
BobMaster
senior tag
Nem tudom, de mindkét modulon ugyanazon az oldalon van a hőmérő, egymás mellé téve már egy kicsit bajos a leolvasás :)
Miért nem a memória felső élére taktak egy kék-piros átmenetes sávot???A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Grey
aktív tag
Már csak iránytű kéne rá,meg vízmérték:D
-
addikt
Elég érdekes, ha meg akarod nézni a memó hőmérségletét le kell venni az oldallapot, és bedugni a fejed a ram és a winyó közé..:DD Szerintem semmi értelme sincs..:))
-
b.bone
senior tag
szerintem nem nagy szám ez a hőmérő.
fene se fog hajolgatni hogy most mennyi is.
szal biztos nem ezért venném meg."guilty until proven innocent" - Artisjus
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 4 44mm +Cellular Aluminium Case
- Újsz! Apple iMac 27" 5K Retina Late 2015 CTO i7 4GHz/32 GB RAM/256 GB SSD/Magic Keyboard/Magic Mouse
- Irodai Pc 2 i5 4590 / 8GB / HD7450
- Xbox Series X 1TB - 2025.11.15-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok! -
- - ELADÓ - ZK-MT21 2.1-es erősítő 2 50W+100W
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest