Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Néztem a neten egy régebbi willamette celeron tesztet, összeeresztették egy willamette és egy northwood P4-gyel, és a teszt végén azt írták, hogy remélik, a nortwood cerkának 2* nagyobb lesz a cache-ja, mint a willamette változatnak, úgy, ahogy a p4-nek is. Tévedtek. :P
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
Köszi, akkor valszeg a 335-ös 2,8 GHz-es Celeronnak annyi lesz a hőtermelése, mint a HT nélküli 533 MHz FSB-s Prescotté:
~109 W (2.80B GHz 0.09 ?m ?PGA478 @ 1.400 V)
Az Athlon XP a maga 70 W körüli disszpációjával kis étvágyúnak nevezhető és ezért jobb választás is (40 W-al kevesebet!:Y)
Mekkorát fordult a világ! Kíváncsi vagyok, mit szólnak majd ehhez azok, akik eddig azt mondták: ''Fúj, ..... AMD, zabálja az áramot, mint' állat!'' És tessék, most megkapják. De szerintem most már nem lesz annyira fontos nekik a fogyasztás, na vajon miért?:t
Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest