Hirdetés
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Pontosan erről beszélek.
Nem Te vagy én vagyunk a célközönség.
Ha csinálnál egy céget elviselnéd, hogy az alkalmazottak benn lanpartyzzanak ha épp nincs rajtuk a szemed? Mer én utálnám...
Szal dolgozzon...
Erre itt az olcsó kis fogyasztású, relatíve nagy teljesítményű, majdnem zajtalan eden platform
Ha otthon vagy, de nem vagy játékos alkat occsóbban megúszod a dvdplayert mp3playert internetcélgépet... plusz nincs hangja és nem eszik sokat. Esetleg egy tvtuner, meg egy projektor... és full házimozi akár a tévében...
Tudom elrugaszkodtam...
De azért szerintem van jövője az edennek és ehez hasonló fejlesztéseknek...
uff én beszéltem :) -
GeorgeTerror
senior tag
Viszont ha gridet akarsz csinalni belole akkor lehet hogy jobban jarsz x ijen procival, mintha ugyanannyiert tualatin celeront szereznel, mert szerintem teljesitmenybe kb ugyanott lenne, fogyasztas kisebb, olcsobb fenntartasi koltseg...
Irodába titkárnőnek wordözni ekcelezni mailt olvasni bővenjó...
Otthonra netezni dvd-t nézni mp3-at lejáccani bővenjó... Akkor nem is éri meg mi?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest