Hirdetés
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Pontosan erről beszélek.
Nem Te vagy én vagyunk a célközönség.
Ha csinálnál egy céget elviselnéd, hogy az alkalmazottak benn lanpartyzzanak ha épp nincs rajtuk a szemed? Mer én utálnám...
Szal dolgozzon...
Erre itt az olcsó kis fogyasztású, relatíve nagy teljesítményű, majdnem zajtalan eden platform
Ha otthon vagy, de nem vagy játékos alkat occsóbban megúszod a dvdplayert mp3playert internetcélgépet... plusz nincs hangja és nem eszik sokat. Esetleg egy tvtuner, meg egy projektor... és full házimozi akár a tévében...
Tudom elrugaszkodtam...
De azért szerintem van jövője az edennek és ehez hasonló fejlesztéseknek...
uff én beszéltem :) -
GeorgeTerror
senior tag
Viszont ha gridet akarsz csinalni belole akkor lehet hogy jobban jarsz x ijen procival, mintha ugyanannyiert tualatin celeront szereznel, mert szerintem teljesitmenybe kb ugyanott lenne, fogyasztas kisebb, olcsobb fenntartasi koltseg...
Irodába titkárnőnek wordözni ekcelezni mailt olvasni bővenjó...
Otthonra netezni dvd-t nézni mp3-at lejáccani bővenjó... Akkor nem is éri meg mi?
Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest