Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Pontosan erről beszélek.
Nem Te vagy én vagyunk a célközönség.
Ha csinálnál egy céget elviselnéd, hogy az alkalmazottak benn lanpartyzzanak ha épp nincs rajtuk a szemed? Mer én utálnám...
Szal dolgozzon...
Erre itt az olcsó kis fogyasztású, relatíve nagy teljesítményű, majdnem zajtalan eden platform
Ha otthon vagy, de nem vagy játékos alkat occsóbban megúszod a dvdplayert mp3playert internetcélgépet... plusz nincs hangja és nem eszik sokat. Esetleg egy tvtuner, meg egy projektor... és full házimozi akár a tévében...
Tudom elrugaszkodtam...
De azért szerintem van jövője az edennek és ehez hasonló fejlesztéseknek...
uff én beszéltem :) -
GeorgeTerror
senior tag
Viszont ha gridet akarsz csinalni belole akkor lehet hogy jobban jarsz x ijen procival, mintha ugyanannyiert tualatin celeront szereznel, mert szerintem teljesitmenybe kb ugyanott lenne, fogyasztas kisebb, olcsobb fenntartasi koltseg...
Irodába titkárnőnek wordözni ekcelezni mailt olvasni bővenjó...
Otthonra netezni dvd-t nézni mp3-at lejáccani bővenjó... Akkor nem is éri meg mi?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest