Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
hunnylander #160 üzenetére
De ha hosszabb távra, több évre építesz gépet előrelátásból is lehet a négymagost választani. Talán időtállóbb lehet.
meglehetősen off leszek, ezért mindenkitől elnézést kérek...
én akkor vettem s939-es konfigot, amikor az éppcsakhogy elkezdett terjedni, egy ''élmény'' volt mindent összevadászni hozzá (neten rendeltem a procit, mert pesten is csak 1 helyen találtam, akik hajlandóak voltak futárral küldeni), de összeállt a gép. azért s939, mert hosszú távra terveztem, gondoltam ez egy jódarabig (2-3 év) nem avul el, a s754 viszont hamar kikopik. tévedtem, a 939 megszűnt, a 754 még van. lehet, hogy az lga775 még egy jódarabig tartani fogja magát, de abban nem vagyok biztos, hogy a mostani chipsetek, ill. a köré épült lapok a következő 2-3 évben minden proccot gond nélkül el fognak vinni. a gyártók kb. elérték azt a sebességet, hogy a hétköznapi user nem hajlandó követni őket a gépcserével. úgyhogy ha fél év múlva jönne a 4 helyett 8 mag, meg 3 GHz helyett 5GHz, akkor se biztos, hogy túl sokan lecserélnék, akik mostanában vettek gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest