Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
akkor mér is ment a sírás, h nem így van? (én csak azt írtam, h pc-n mér van így/mér maradt így - és felelőtlenül feltételeztem a macről

a vinyós cucc azért megy, mert ugyan az hw (vagy van 3 és kész). winnél újra kell ismertetni a hw-t, ez xp óta elég macerás. az ért megnézném intelre hogyan viszed át
az ablakos BIOS engem mindig is zavart. minden mennyiségben a grafikus felület híve vagyok, de BIOSban sosem tudtam elviselni (persze, a csinálnak egy jót, ez változhat).
ott a .Net framework, fullos teljesen nyílt doksival (linuxra is írják: mono - persze soem fog elkészülni) és vistán már ez lesz az alap. -
biker
nagyúr
jah, én is élvezem, hogy menet közben kihúzom a TFT-met, és bedugom a DVI-TV adaptert, rákötve a TV-vel, és átvált on-the-fly 800x600/60Hz-re, majd ha visszadugom a TV helyett a TFT-t, akkor faja.
A rohadt winnel meg mennyit szívtunk, hogy kikapcsolt állapotban akár monitor csere, és egy laza out of range fogadott boot után
vagy ugyanez bekapcsolt gép esetén néha...
nem tudom, hogy csinálja, de tudja a rohadék, bármilyen moncsit kötsz rá, mert egyszer elvittem kikapcsolva egy 20'' Cd-hez, és ott is full felbontásban ment, kikapcsoltuk, hazahoztam,, itthon is fullban ment, amit a monitor tud. -
Macc
aktív tag
Szoval adott a desktopom felbontasa. Restart utan, vagy barmikor mikor bekapcsolom ugy indul el. Ha menet kozben lecserelem a monitort, akkor alkalmazkodik hozza a felbontas. Ha kikapcsolt allapotban cserelem le a monitort, akkori is alkalmazkodik. Nincs olyan hogy elindul a rendszer kep nelkul. Ha csak a Videokimeneten van rajta egy TV akkor elindul a TV-n 800x600-ban. Ennyi. Es ezt elvarom az uj gepektol is, amikben nem OF van.
Mac-kel azt is meg lehet csinalni, hogy kiveszem a vinyomat, atrakom a haverom teljesen mas Mac-jebe es bebootol mintha az enyem lenne.
Vagy FW kabellel osszekotok ket gepet, es be tudok bootolni a masik gep vinyojarol.
Es ezek ha jol tudom ha BIOS lenne az alaplapon nem tudnanak mukodni! -
FTeR
addikt
vista már 1024xel indít asszme 70hzen.
de gondold végig, ez nem véletlenül van így. bootnal nem tudja az os, h milyen a monitor és ha te pölö épp kicserélted egy gynegébbre (mert a másikkal vmi gond lett v. kölcsönadtad, új gépet vettél és ahhoz tetted, stb.), akkor úgy megküldi a vidikari, h elfüstől tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Valami baja van a tápomnak
- Rendszergazda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD kibeszélő
- DJI topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest