Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Maximálisan egyetértek a véleményeddel. Ilyesmire akartam korábban kilyukadni én is, csak hiányzik hozzá a szakszerű nyelvezet a szókincsemből.

Innentől már mindenkinek morgolódok.
Szvsz nincsen hozzá erőmű minden júzernél, hogy plussz egy kliens programmal többet futtasson. 256M sd ram, manapság egy tördelőproginak semmi, különösen, ha egyéb okosságokat is futtat a gép az egyszerű ember szeme elől elrejtve. (Ha valamit akar a gépemen a rendszergazdi, akkor azt eddig is meg tudta tenni a vnc -vel. Beleszólásom nincs.) Otthon egyébként nincs netem, de nekem ez így nagyon kényelmes, hogy a hálózatos okosságokkal, vírusokkal, egyebekkel nem nekem kell megküzdeni. (Nekem csak a PH-böngészése - meg a meló - maradt.) Na, most megyek is melózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality Nebula Camera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest