Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ez jó, tetszik! lehet, h beszerzem ezt a progit, oszt' ha valami olyan file-ról akar infot küldeni, akkor az szépen lement, bizonyíték megvan, mehet a per kémkedés miatt.
amúgy csak egy tűzfal kell a gép elé rendesen bekonfolva, és máris nem tud kifele dumálni a kicsi kötschög... -
Dogdog
csendes tag
Minek bonyolítani?!Ha nem UNIX-ot futtatnák nagyon szívesen feltenném az ellenőrző progijukat.Szuper pénzbvételt jelentene. A gondolkodásmódjukból adódóan /mert csak így van egyébként értelme a lavírjuknak/ adatokra vadásznak, pecázgatnak.Külön HD-t beruházva minden bájt kimenő adat mirrorbackup. Kutatási téma kozmetikázva movi illusztrációval fenn, többek között. Pici info ki az biztos róla-backup bizonyíték. Nincs annyi pénze még álmában se szervezetnek, hogy megtéríthetné és mivel ipari kémkedés messze súlyosabb következménnyel jár és automatikusan személyesítődik, sok csücsü lehetősége forog fenn.Nem kell extraprofit és kevesebb a lopkovics. Példa az Apple ITUNES-a. Ha olyan olcsón megvehetek egy számot és azt csak amit én akarok, akkor minek szenvedjek lopással. Ezzel kapcsolatban is sirt sok kiadó, aztán kiderült többet hoz a konyhájukra mint bármi. Madonna is megunta kiadója naivkodását és önként be az ITUNES-ba.Forgalmazóknak tessen tanulni és költséget csökkenteni többek között szerv ezeti léhűtőket kidobni, mert aki iyen progit akar eltejeszteni/ragyogó vírusmenedék/ az semmihez sem ért.
-
törölt tag
Végigolvastam a cikket, a topicot, és elszomorít. Üldözés-szerűen MINDENKIT ellenőrízni akarnak, nehogy aztán itten kérem alássan lopás történjen! Akinél csak a gyanú is felmerül...
erről a következő vicc jut eszembe:
Az egyszeri paraszthoz beállít a rendőrség, és habozás nélkül előzetesbe veszik.
A kihallgatáson kérdezi a parasztbácsi:
- Azt azér igazán elmondhatnák az urak, hogy mért vagyok itt...
- Azééééért, mert kend illegálisan pálinkát főzött! Megtaláltuk a hozzá való eszközöket!
- No, akkor csukjanak le nemi erőszakért is, az eszközöm ahoz is megvan...
Gusztustalan, amit csinálnak ''jogvédés'' címén. Baj, hogy az ember szemérmetlenül letölt mindent? Hát ha nem 600%-os profittal dolgoznának, akkor nem tölteném le, hanem megvenném.
5 éven belül figyeljétek meg, a net árába fogják beleépíteni a jogdíjat. Ravatalra velük. Az anyjukkal is. -
zLegolas
őstag
érdekelne, hogy ez 7zip, LHAZ-val tömörített, encryptelt file-lal mit kezd...
Szvsz a filmek nem emígyen agyonvissza cifrázva terjengenek a nagyvilágba, pláne nem jajdetitkossá kódolva...
De hogy mind nagyobb, mint 100MB, az 7ccencség...
Nem kell feltalálni ismét a kereket... -
anulu
félisten
elolvastam a cikket, végigolvastam a topicot.
ez, mint filmhalász? ehh, ha a kőkorszakban ilyen hatékonysággal halásztak volna őseink, már kihalt volna az emberiség, méghozzá a legelején...az érdekelne, hogy ez 7zip, LHAZ-val tömörített, encryptelt file-lal mit kezd...
szánalmas. ennél 3 nap alatt jobbat, okosabbat rakok össze úgy, hogy végig sokadnapos vagyok! nem vagyok egy nagy programozó agy, de 1-2 dolgot már csináltam. de mi ez a sz@r???
mindegy. hacktivity-n ennek a ''sikerességére'' is rá kell majd kérdezni. az orrunk alatt meg próbáljuk a kitörő kacajt elfolytani... -
modd3r
őstag
Újabb érdekesség ASVA ügyben:
Bővebben: link -
zLegolas
őstag
Én nem akarok tippeket adni a Hiénasoft fejlesztőinek, de akinek egy csepp esze van, és filmekre vadászik, az nem kiterjesztésre meg ilyesmire keres rá a letöltött vagy a hálózaton lévő anyagban, hanem pl. egyszerűen kilistáztatja a 10Mb feletti fájlokat. Filmvadász, mííí...?
Észlények.
És még egy vesszőparipám: aki hasonló témában kalózózik, azt én simán öszehoznám egy igazival valahol az Indonéz szigetvilág félreeső részén... csak hogy érezze a külömbséget...
[Szerkesztve] -
modd3r
őstag
ASVA, Artisjus ''élőben'' a Hacktivity 2005 konferencián.
Gyertek el, és kérdezzetek!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
modd3r
őstag
A tegnapi cset anyaga:
modd3r
őstag
válasz
Darth_Revan #117 üzenetére
Szeptemberben lesz egy konferencia, ahol élőben is kérdezhetsz tőle.
-
Darth_Revan
veterán
Lesz még alkalom a közeljövőben,amikor előben (már ha annak számít a chat) lehet beszélni Kálmán Andrással? Lenne hozzá pár kérdésem,ami kicsit még őt is elgondolkodtatná
-
Phix
tag
válasz
luciferc #103 üzenetére
''És ennyiben hagyjátok a dolgot? Ti is cég vagytok nem? Legalább valami indokot kérjetek, hogy nektek miért nem jár ez a frankó programocska.''
Nem is számítottam rá, hogy elküldik, inkább úgy terveztem, hogy majd beleírom a hírbe az elutasítás tényét.De aztán inkább ide tettem fel.
A dolgot az ASVA felé ennyiben hagyjuk - illetve majd egy méltányos idő eltelte után pontos tájékoztatást kérek a közvélemény számára, hogy hányan kérték (és kapták meg) a programot. -
Lortech
addikt
Ezt benéztem, most nézem, hogy épp erről van szó. El tudnád küldeni az egész beszélgetést esetleg, ha megvan neked?
szerkkés, kerestem is az oldalukon előző vendég logokat, de nem akadtam rájuk.
szerk2: ''[14:57] * Quits: [Maniac] (maniac@*****************) (Quit: és miafaszt kezdjek a memkártyákon levö jogdijal amit csak fényképezöbe teszek?)''
[Szerkesztve] -
modd3r
őstag
Idézet Kálmán Andrástól, a mai élő chatből:
Kérdés:
''Ha a Filmhalász-t úgy hirdetik, mint ingyenes, bárki számára
hozzáférhető programot, akkor miért van az, hogy több cégnek/szervezetnek
mégsem adták ki?''
Kálmán András:
''Nem bárki számára hozzáférhető az ingyenes Filmhalász, csak azok számára, aki rendeltetésszerűen kívánják használni...''
''...Nem akarjuk teszteltetni, nem akarjuk, hogy már az első napon ellopják, kikulcsolják, stb...''
''...Leinformálható, belső hálózattal rendelkező cégek írásos megrendelő ellenében viszont ingynesen megkapják...'' -
Lortech
addikt
Most épp a tr**ort csetének vendége Kálmán András az ASVA igazgatója. Lemaradtam az elejéről sajna.
-
modd3r
őstag
Ma 14 órától Kálmán András (ASVA) a vendég az [origo] vendégszobájában.
luciferc
őstag
És ennyiben hagyjátok a dolgot? Ti is cég vagytok nem? Legalább valami indokot kérjetek, hogy nektek miért nem jár ez a frankó programocska. Szánalmas egy banda ez az asva...
Mellesleg tetszik ez az ''Üdvözlettel: ASVA'' aláírás. Legalább a nevét b@szta volna oda az ASVA szó fölé, szvsz úgy szokás. -
Neck
veterán
Szerintem simán átlövöd a cuccaid kiterjesztését mondjuk dll-re, oszt csa.
Röhej ez a progi. Remélem ki lehet majd nyerni belőle egykét ASVA-s szerverIPt -
Haniboy
tag
Lehet hogy írta már valaki itt is, de valamelyik hírportálon olvastam a hírt, és abban az ASVA nyilatkozta, hogy nagyobb érdeklődésre számítottak, eddig összesen 16-an (Tizenhatan) igényelték a szoftvert. Szerintem ennek nagyrésze a hírportálok,akik kértek egy-egy példányt,hogy lássák mi ez a sz@r
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest