Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
luciferc #103 üzenetére
''És ennyiben hagyjátok a dolgot? Ti is cég vagytok nem? Legalább valami indokot kérjetek, hogy nektek miért nem jár ez a frankó programocska.''
Nem is számítottam rá, hogy elküldik, inkább úgy terveztem, hogy majd beleírom a hírbe az elutasítás tényét.De aztán inkább ide tettem fel.
A dolgot az ASVA felé ennyiben hagyjuk - illetve majd egy méltányos idő eltelte után pontos tájékoztatást kérek a közvélemény számára, hogy hányan kérték (és kapták meg) a programot. -
Phix
tag
válasz
VladimirR #62 üzenetére
''felre ne ertsetek, nem az AVSA-t vedem, valoban nagy gorenyseg ez a program, de mar kezd mindenem tele lenni azzal, hogy esz nelkul anyaznak egyesek, ha valami jogvedorol van szo, teljesen fuggetlenul attol, hogy tudjak-e mirol beszelnek''
Kedves VladimiR,
ugye rólam elhiszed, hogy tudom, miről beszélek szerzői jog kapcsán? -
Phix
tag
''Remélem csak tesztelési célokra''
Kedves Club, a feltételezést még csak minősíteni sem vagyunk hajlandóak.(Naná, hogy csak azér'
)
De megjött a válasz is! Idézem:
''Tisztelt Szentesi Kálmán!
Érdeklődését köszönjük, de sajnos tesztelés céljából a szoftvert nem áll módunkban kiadni.
Üdvözlettel: ASVA''
...pedig én nem is tesztelést írtam.
Hanem kipróbálást.
Tehát most az a helyzet, hogy a közleményükkel ellentétben mégsem ''bárki'' kaphatja meg, aki jelentkezik...?
Meglepne, ha az ASVA komolyan gondolná, hogy amennyiben komolyan érdekel minket a programjuk működése, akkor nem szerzünk be belőle egy példányt.
Együttműködő ''cégvezetőket'' keresünk, akik beszereznék a programot...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Interactive Brokers társalgó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Fosi v3 eladó
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest