Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
És ennyiben hagyjátok a dolgot? Ti is cég vagytok nem? Legalább valami indokot kérjetek, hogy nektek miért nem jár ez a frankó programocska. Szánalmas egy banda ez az asva...
Mellesleg tetszik ez az ''Üdvözlettel: ASVA'' aláírás. Legalább a nevét b@szta volna oda az ASVA szó fölé, szvsz úgy szokás. -
VladimirR
nagyúr
Kedves Phix!
elnezest, de ezek szerint nem sikerult jol megfogalmaznom a hozzaszolasom: a cel az volt, hogy susson belole az ironia
a hirt ponytosan ertem, csak azt nem, amit egyesek a forumba irnak, holott egyertelmuen kuderul a hirbol, hogy felrebeszelnek, a fenti post-ban tobb peldat is felsorakoztattam, amik ugyan egyertelmuen, le vannak irva, megis a forumban olyan felreertesek mennek, hogy nezni is rossz
es sajnos ha megfigyeled ez akezd altalanos lenni: AVSA? akkor megyek, anyazok kicsit
Udv: VladimirR
p.s.: a Te hozzaertesed egy pillanatig sem vontam ketsegbe, nem hiszem, hogy barmi okot adtal volna ra, anelkul meg ccsak ritkan csinalok ilyet
písz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest