Aktív témák
-
erdoke
titán
Lehet, hogy igazad van, kb. egy hónapja még az volt az állás, amit írtam. Nem VGA-modulok, hanem a nagyobb gyártók oldalai alapján (Samsung, Micron).
Talán pont ezért feccölt az Intel nagyobb, míg a Kingston kisebb lét az Elpidába, ők szabvány szerint, komolyan gondolják.:) -
Jester
aktív tag
-
marso
tag
miután nemtudom hány millio dollárt fektetett a kingston az elpidába csoda lenne ha nem ment volna át a minőségi teszten...
-
dr.Mura
tag
Seti fog menni ezerrel.
Mellesleg a 667 Mhz az most fizikai freki, vagy 2 x 333? Mert nekem az a sávszélesség egy kicsit kevésnek tűnik a 667 Mhz-hez. -
anulu
félisten
Khm :) Ha minden igaz, akkor az Athlon64-ben levő memóriavezérlő képes alapból kezelni a DDR2-t. Tehát új alaplap, memória és GO! :)
-
Genialis
aktív tag
Ok. Jöhetnek. Ha meg bírjuk venni, majd megvesszük.
-
Yutani
nagyúr
Aztán gondolom megjelennek a DDR2 ramhoz optimalizált/kompatibilissé tett alaplapok. Nem tudom, ez vajon teljesen új chipseteket is jelent?
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Könyvajánló
- Windows 11
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest