Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
erdoke
titán
Lehet, hogy igazad van, kb. egy hónapja még az volt az állás, amit írtam. Nem VGA-modulok, hanem a nagyobb gyártók oldalai alapján (Samsung, Micron).
Talán pont ezért feccölt az Intel nagyobb, míg a Kingston kisebb lét az Elpidába, ők szabvány szerint, komolyan gondolják.:) -
Jester
aktív tag
-
marso
tag
miután nemtudom hány millio dollárt fektetett a kingston az elpidába csoda lenne ha nem ment volna át a minőségi teszten...
-
dr.Mura
tag
Seti fog menni ezerrel.
Mellesleg a 667 Mhz az most fizikai freki, vagy 2 x 333? Mert nekem az a sávszélesség egy kicsit kevésnek tűnik a 667 Mhz-hez. -
anulu
félisten
Khm :) Ha minden igaz, akkor az Athlon64-ben levő memóriavezérlő képes alapból kezelni a DDR2-t. Tehát új alaplap, memória és GO! :)
-
Genialis
aktív tag
Ok. Jöhetnek. Ha meg bírjuk venni, majd megvesszük.
-
Yutani
nagyúr
Aztán gondolom megjelennek a DDR2 ramhoz optimalizált/kompatibilissé tett alaplapok. Nem tudom, ez vajon teljesen új chipseteket is jelent?
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Jeorjosz7 károsultjai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest