Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
erdoke
titán
Lehet, hogy igazad van, kb. egy hónapja még az volt az állás, amit írtam. Nem VGA-modulok, hanem a nagyobb gyártók oldalai alapján (Samsung, Micron).
Talán pont ezért feccölt az Intel nagyobb, míg a Kingston kisebb lét az Elpidába, ők szabvány szerint, komolyan gondolják.:) -
Jester
aktív tag
-
marso
tag
miután nemtudom hány millio dollárt fektetett a kingston az elpidába csoda lenne ha nem ment volna át a minőségi teszten...
-
dr.Mura
tag
Seti fog menni ezerrel.
Mellesleg a 667 Mhz az most fizikai freki, vagy 2 x 333? Mert nekem az a sávszélesség egy kicsit kevésnek tűnik a 667 Mhz-hez. -
anulu
félisten
Khm :) Ha minden igaz, akkor az Athlon64-ben levő memóriavezérlő képes alapból kezelni a DDR2-t. Tehát új alaplap, memória és GO! :)
-
Genialis
aktív tag
Ok. Jöhetnek. Ha meg bírjuk venni, majd megvesszük.
-
Yutani
nagyúr
Aztán gondolom megjelennek a DDR2 ramhoz optimalizált/kompatibilissé tett alaplapok. Nem tudom, ez vajon teljesen új chipseteket is jelent?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Goddess of Victory:Nikke
- Netfone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest