- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezen az otthoni felhasználásra szánt billentyűzeten megnőtt a Delete gomb és eltűnt a Scroll Lock. Ez pedig az otthoni felhasználót az esetek legkisebb százalékában zavarja.
A nap által ''meg(rém)álmodott'' autó billentyűzetes analógiája például az lehetne, ha nem QWERTY kiosztású lenne a cucc, hanem a gombok ABC sorrendben követnék egymást. -
törölt tag
Olvasd át még egyszer amiket írtam, mert úgy látom éppen a lényeget nem értetted meg belőle.
Akheron: Kíváncsi vagyok, hogy nézne ki az MX Revolution ez mellett, így képek alapján eléggé eltérő a két termék designja...aztán lehet, hogy élőben mégis illenek egymáshoz.
A megújult különálló MediaPad esetleges piacra dobása az eddigi diNovok koncepciója alapján merült fel bennem.
Szerintem az MX 3000 hagyományos&navigációs célokra megfelelne, bár a Delete gomb ezen is nagy...
Érdemes lehet a Microsoft kínálatát is áttanulmányozni, hátha akad a célnak megfelelő portéka. -
törölt tag
Az európai példányokon valószínűleg normális Enter lesz, csak Delete marad nyújtott.
Nekem éppen a numpad az, ami hiányozna róla.
Mindenesetre nem lepne meg túlzottan, ha pár hét múlva bejelentenének egy diNovo Edge MediaPad-et és egy diNovo Edge Laser Mouse-t.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem értek Veled egyet, mivel ez a billentyűzet tökéletes arra, amire csinálták: lehet vele villogni, jól mutat az asztalon, tele van multimédia gombbal és extravagáns megoldásokkal, mindazonáltal az átlag potenciális diNovo Edge vevőt nem hinném, hogy egy pilanatig is korlátoznák a kiosztásból eredő sajátosságok.
Az általad vázolt Porsche semmire sem lenne jó, míg erre a billentyűzetre azért ez távolról sem igaz! -
törölt tag
válasz
Foglalt név #64 üzenetére
Ez hogy jött ide, s miért nekem címezted? Viszont, ha már így alakult: [link]
Dögös és precíz, azt pedig mindenki eldönti, hogy megfelelne-e neki mondjuk játékra.
szerk.: OFF
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az MX1000-et ill. a numerikus részt megtartod majd?
Lassan kezdek kételkedni benne, hogy ugyanazt a képet nézem, mint a többiek...nekem nagyon nem jön be, viszont diNovo Laser rúlz!
Bár az is igaz, hogy én a hagyományosabb formákat szeretem, így max. egy MX 3200 Laser-re cserélnék: [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ebben az esetben úttörő designt, bluetooth-os technológiát, csilivili plexis multimédiás billentyűzetet kapok a pénzemért. (Vagyis kapnék, ha vennék, de nem fogok venni, mert drága lesz és nem is tetszik.
)
A példa valóban sántít azon a ponton, hogy mindezt a hagyományos kiosztás megtartásával is el lehetett volna érni. Innen hiányzik a célszerűség, míg a Porsche-nél ez a tervezés egyik alapköve. Emiatt írtam, hogy ''nagyon kb.''.
Az új diNovo a célközönség igényeit minden bizonnyal a jelenlegi kiosztásával is kielégíti, így ez nem sújtja hátrányként...
Dolgozni persze nem szabad megvenni. Ezért írtam, hogy mindez olyasmi, mintha én egy Porsche-ban kifogásolnám, hogy alkalmatlan - teszem azt a munkám részét képező - szállítási célokra. Mindenesetre nem szántam túl domináns szerepet a példának.
...amit peterkeT írt, miszerint újabban az alsóbb kategóriás billentyűzeteket is azzal az elrendezéssel gyártja a Logitech, ami munkára csak korlátozottan teszi őket alkalmassá, már merőben más tészta...engem személy szerint ez nem zavar, mindazonáltal megértem a tendencia elleni ''zúgolódást''.
szerk.: Godfather: Nekem is nagyon tetszik ez a billentyűzet! Annak idején akartam is venni egyet, csak mire összejött volna rá a pénz, már nem lehetett kapni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Kíváncsi vagyok, vajon ezt is azzal a használhatatlan Widcomm software-el látják-e el, amelyet a régebbi diNovokhoz mellékeltek?
A diNovo Laser esetében egy csomót szívtam vele, mígnem rájöttem a megoldásra: Nem szabad feltelepíteni!
Lesz ez vajon numerikus paddal és/vagy egérrel is?
Nekem nem jön be az új diNovo formája, a régebbit szebbnek találom.
szerk.: A hosszú Delete gombbal nekem sincs semmi problémám. A szettem kiosztása U.S. Interational, számomra tökéletes. Igaz, programozni nem programozok vele, de a programozáshoz miért is venne valaki 50K-ért multimédiás billentyűzetet.
Ez kb. (nagyon kb.) olyan, mintha panaszkodnék, hogy egy Porsche milyen gáz, mert leér az alja a fekvőrendőrnél, meg különben is kicsi a csomagtartója és nem fér bele a hűtőszekrény.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest