- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Azért azt senki nem írta hogy nem gáz, de élvezhetô és meg lehet szokni hamar.. Van a UPC-nek egy csomagja (UPC Direct), aminek nem volt akkora reklámja ugyan (vagy csak én nem láttam illetve nem gondoltam át) és biztosan sokan nem is ismerik, de havi 4k körül felcsapnak egy parabolát és kapsz kb 150 csatornát digitálisan, 16:9-ben sok helyen 5.1 hanggal.. Hátulütôje, hogy 1 tv-re lehet kötni, a többi felár. Jobban utána fogok nézni ennek, mert egyik ismerôsömtôl hallottam ezt pont tegnap, neki már 2 hete ez van. De vonatkoztassunk el a tv-tôl, mert ez egy monitor fórum..
Mellesleg én szinte csak dvd-t nézek a tv-n, ott meg nem is kérdéses hogy jobb-e a szélesvászon.
''A UPC Direct az első olyan digitális műholdas szolgáltatás, amely az ország egész területén elérhető. A digitális technológiának köszönhetően Ön és családja kiváló kép- és hangminőségben élvezheti közel 150 televízió- és rádiócsatorna adását. Biztos lehet benne, hogy kínálatunkban megtalálja, amit keres, hiszen bőven válogathat a természetfilmek, mozifilmek, gyermekprogramok, sport-, hír- és zenei műsorok között.''
Ezzel meg is van oldva a tv adás széthúzásának problémája azthiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest