- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Azért azt senki nem írta hogy nem gáz, de élvezhetô és meg lehet szokni hamar.. Van a UPC-nek egy csomagja (UPC Direct), aminek nem volt akkora reklámja ugyan (vagy csak én nem láttam illetve nem gondoltam át) és biztosan sokan nem is ismerik, de havi 4k körül felcsapnak egy parabolát és kapsz kb 150 csatornát digitálisan, 16:9-ben sok helyen 5.1 hanggal.. Hátulütôje, hogy 1 tv-re lehet kötni, a többi felár. Jobban utána fogok nézni ennek, mert egyik ismerôsömtôl hallottam ezt pont tegnap, neki már 2 hete ez van. De vonatkoztassunk el a tv-tôl, mert ez egy monitor fórum.. Mellesleg én szinte csak dvd-t nézek a tv-n, ott meg nem is kérdéses hogy jobb-e a szélesvászon.
''A UPC Direct az első olyan digitális műholdas szolgáltatás, amely az ország egész területén elérhető. A digitális technológiának köszönhetően Ön és családja kiváló kép- és hangminőségben élvezheti közel 150 televízió- és rádiócsatorna adását. Biztos lehet benne, hogy kínálatunkban megtalálja, amit keres, hiszen bőven válogathat a természetfilmek, mozifilmek, gyermekprogramok, sport-, hír- és zenei műsorok között.''
Ezzel meg is van oldva a tv adás széthúzásának problémája azthiszem.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
vittuka
aktív tag
Nem nagyon nézegettem egy ideje a tft-ket, azt tudtam már 3 éve amikor a 16:9-es panasonic tv-t vettem, hogy nekem wide tft kell majd, 2 hete jött el az ideje..
''Namost az a rész, amit előtted élesen látsz, az pont 4:3 körül lehet...''
Ez a mondat nekem is megütötte a szemem, erre annyit mondok, hogy teljesen mind1 hogy homályosan vagy élesen látlak amikor befutsz oldalról egy fps játékban, a lényegen nem változtat. Látlak! Míg egy 4:3-as monitoron fordított esetben te nem látsz még engemhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
vittuka
aktív tag
Erdekes, de én is a ph-n olvastam elôször, hogy a 17-es tft-k 1280x1024-esek, amivel eddig találkoztam közelebbrôl, az mind 1024x768-as volt 0,3-as pixelmerettel.. Ezek mondjuk nem mai monitorok, lehet hogy egy idô után túl kockásnak gondolták és 5:4-esre váltottak.
De sebaj, szépen lassan nem lesz alternatíva 4:3-as monitorokra, maximum használtan, nem hiszem hogy az új OLED teknikával készülnének még ilyen kijelzôk..http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
vittuka
aktív tag
Eteke egyszer a kedvemért azért üljél 1-2 órát egy wide monitor elôtt. Nem beszükül a látótér hanem kitágul, nálam a látótér valamiért horizontálisan értelmezôdik. Tv-bôl is kockát használsz egyébként? Lassan lesz rendesen digitális jel (illetve már van) és rendesen kapjuk az adást, nem fogja a képet sem széthúzni, ez lesz a természetes. Egy focimeccset HD minosegben szélesvásznon nézni azért más élmény, nem kell majd kapkodni egy hosszabb passznál a kamerát.. Hiába veszed meg a legnagyobb 4:3-as arányú monitort, a legkisebb wide-on nagyobb lesz a film szerintem, de mondjuk legyen ugyanakkora. Játékoknál ugyanez a helyzet, felesleges belemenni, többet látsz gyakorlatilag, sok játék van ahol ez elôny. Mondjuk egy stratégiánál már más is lehetne a helyzet, ott minden irányba jó sokat látni. Akármekkora 4:3-as monitorod lehet, akkor sem fogsz többet látni mint aki a legkisebb wide kijelzôt használja. [link]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
vittuka
aktív tag
Az összes kétkedônek wide monitora lesz szerintem 1 éven belül.. De ez nem is kérdéses, hogy jobb-e. Ez teljesen alap, ebbe nem is mennék bele. Biztos, hogy nem ülnék soha többet vissza a kocka elé, a haverok sem mondják már annyit rám, hogy kocka vagyok és még sorolhatnám az elônyöket... Egyetlen játékkal sem volt gondom, a warcraft 3 egyedül ami meghúzza a képet, de annyi régi stuffal azért nem is teszteltem.. De nemhogy nem ülnék vissza egy 4:3-as elé, hanem 2 monitor van az asztalon és kell a 15-ös lcd is, már kihasználom teljesen, pedig véletlen maradt rajtam.. Gondoltam kipróbálom hogy milyen 2 monitort bedugni, azóta nem húztam ki. Namost 1 kis kocka monitor elé engem leültetni óriási kínzás, nagyon utálom. Erdemes azért megnézni mondjuk hardwired-en a screenshotokat, mostmár az összes wide szinte, ezt el kell fogadni, ki kell próbálni, nem lehet nem szeretni..
Vehetjük alapul a microsoft azon felmérését is, ami szerint 6 db monitor elôtt dolgozik leghatékonyabban az ember... =D
[Szerkesztve]http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest