Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vittuka

aktív tag

Az összes kétkedônek wide monitora lesz szerintem 1 éven belül.. De ez nem is kérdéses, hogy jobb-e. Ez teljesen alap, ebbe nem is mennék bele. Biztos, hogy nem ülnék soha többet vissza a kocka elé, a haverok sem mondják már annyit rám, hogy kocka vagyok és még sorolhatnám az elônyöket... :D Egyetlen játékkal sem volt gondom, a warcraft 3 egyedül ami meghúzza a képet, de annyi régi stuffal azért nem is teszteltem.. De nemhogy nem ülnék vissza egy 4:3-as elé, hanem 2 monitor van az asztalon és kell a 15-ös lcd is, már kihasználom teljesen, pedig véletlen maradt rajtam.. Gondoltam kipróbálom hogy milyen 2 monitort bedugni, azóta nem húztam ki. Namost 1 kis kocka monitor elé engem leültetni óriási kínzás, nagyon utálom. Erdemes azért megnézni mondjuk hardwired-en a screenshotokat, mostmár az összes wide szinte, ezt el kell fogadni, ki kell próbálni, nem lehet nem szeretni.. ;)

Vehetjük alapul a microsoft azon felmérését is, ami szerint 6 db monitor elôtt dolgozik leghatékonyabban az ember... =D

[Szerkesztve]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

Új hozzászólás Aktív témák