- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Micro Four Thirds
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Az összes kétkedônek wide monitora lesz szerintem 1 éven belül.. De ez nem is kérdéses, hogy jobb-e. Ez teljesen alap, ebbe nem is mennék bele. Biztos, hogy nem ülnék soha többet vissza a kocka elé, a haverok sem mondják már annyit rám, hogy kocka vagyok és még sorolhatnám az elônyöket...
Egyetlen játékkal sem volt gondom, a warcraft 3 egyedül ami meghúzza a képet, de annyi régi stuffal azért nem is teszteltem.. De nemhogy nem ülnék vissza egy 4:3-as elé, hanem 2 monitor van az asztalon és kell a 15-ös lcd is, már kihasználom teljesen, pedig véletlen maradt rajtam.. Gondoltam kipróbálom hogy milyen 2 monitort bedugni, azóta nem húztam ki. Namost 1 kis kocka monitor elé engem leültetni óriási kínzás, nagyon utálom. Erdemes azért megnézni mondjuk hardwired-en a screenshotokat, mostmár az összes wide szinte, ezt el kell fogadni, ki kell próbálni, nem lehet nem szeretni..
Vehetjük alapul a microsoft azon felmérését is, ami szerint 6 db monitor elôtt dolgozik leghatékonyabban az ember... =D
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A piackutató évről-évre jelentősebb fellendülést ígér a wide TFT-k szegmensében. A széles képarány jó a gyártónak és jó a vásárlónak is.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Külpolitika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest