- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem éppen a Quake-ről beszéltem. Hangfeldolgozó progikat használtam rajta, sokkal jobb volt az Intel. Nem tudom, mitől volt annyira jó a Cyrix, mikor az esetek 10%-ában kicsivel gyorsabb volt, a maradékban meg sokkal lassabb. Kész, ennyit akartam elmondani, a vitát rekesszük most be, egyébként sem erről szól a topik.
-
Milyen versenytarsak? A K5-nel gyorsabb volt, '96 juniusaban a Cyrix a 150 MHz-es 6x86-ot hozta ki, az AMD meg a 100 MHz-es K5-ot, az Intelnel ekkor Pentium vonalon a 166-os volt a leggyorsabb (PPro-bol volt 200-as is, de az mas kategoria), ami meg nem tul nagy kulonbseg. Raadasul clock-for-clock a 6x86 mindenkit elvert integerben.
Mindezen tul az indoklas sem vilagos, hiszen ezek kozul az osszes ugy mukodott, mint a 6x86, vagyis eloszor a CISC utasitasokat RISC-re forditotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest