Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem éppen a Quake-ről beszéltem. Hangfeldolgozó progikat használtam rajta, sokkal jobb volt az Intel. Nem tudom, mitől volt annyira jó a Cyrix, mikor az esetek 10%-ában kicsivel gyorsabb volt, a maradékban meg sokkal lassabb. Kész, ennyit akartam elmondani, a vitát rekesszük most be, egyébként sem erről szól a topik.
-
Goose-T
veterán
Asszem a NexGen 586 volt az első RISC belső architektúrájú x86 processzor. A Cyrix 6x86 tömjénezését meg hagyjuk inkább, a gyakorlatban szinte semmire sem volt jó a harmatgyenge FPU teljesítménye miatt (kb. ötöde volt az Intelének, fele az AMD-ének). Volt olyan procim, 6x86MX PR200, az Intel 200MMX megváltás volt utána. Hiába volt elméletileg kisebb integer teljesítménye, minden sokkal gyorsabb lett, ugyanis abban az időben már nagyon elterjedtek az FPU-intenzív programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest