Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ja, de az itrip egy fm adó, ez meg csak bt-t használ, aminél direkt az alacsony fogyasztás volt a lényeg, úgyhogy ez lehet, hogy valamivel kevesebbet eszik. viszont felmerül a fejhallgató lemerülésének problémája is.
igazság szerint az lenne a jó, ha mondjuk olyan senni hd202 méretben (na jó, meg minőségben) csinálnának egy fejhallgatóval egybegyúrt 1 gigás mp3 lajátszót, bluetooth távkapoccsal.
-
Bluetooth miért nagy ''B''?
-
szerintem úgy lenne a legjobb, ha egy-egy újratölthető gombakksi nyomná a két fülesbe az igét. és akkor a füles méretét is le lehetne redukálni, a súlyáról nem is beszélve. az adóra felesleges saját energiaforrást rakni, csak gondot okozna a 3féle energiaforrás eltérő kapacitása.
-
divot
veterán
válasz
TheVeryGuest #10 üzenetére
Az iTrip ugye hasonlóan működik, és tapasztalatom szerint felezi az üzemidőt.
javítva - Batman -
fogtunder
nagyúr
szerintem majd ezt is elkezdik bizonyos cégek szépen sorban koppintani ezt is, pont mint az fm-adót, vagy csak szimplán megszűnik az exkluzivitása és lehet majd máshoz is kapni. az ötlet tetszik, csak mocskos drága, és meg kéne hallgatni, hogy milyen az átvitel minősége.
-
tgabi333
aktív tag
Hella,
Lehet, hogy rosszul látom, de szvsz nem csak iPoddal működik, hanem bármilyen eszközzel, max nem fog működni a távírányító része.. -
TheVeryGuest
senior tag
Vajon az iPod üzemidejét mennyivel csökkenti az adóegység.
-
Macc
aktív tag
Jopofa kezdemenyezes
Csak az ado lehetne kicsit kompaktabb! Miert nem tud akkora lenni mint egy BT dongle?
-
faszom. ezek a tetvek lenyúlták a diplomamunka-ötletemet...
-
Batman
őstag
Ha jol értem akkor venni kell az Ipodhoz egy adót és csak utána lehet ezt használni.Vagy az minden ipodhoz alapból jár?
Amugy mostanában erősen gondolkodom rajta hogy be kellene ruháznom egybe.
Amugy a füles szerintem jol néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Ez a mondat angolul?
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest