Új hozzászólás Aktív témák
-
NogeOne
tag
Nekem már a komolyabb újabb wifi- vevő eszközei vannak az SMC-nek, és egy hasonló 3 antennár komoly router, nagyon megéri az árát.
-
LosoT
csendes tag
Azért dobál folyton le mert nincs beregelve a router-etek a smc oldalán...
Utána tökéletes lesz...;) -
rdi
veterán
pedig az smc -ékkel sok a gond.
Elég itt megnézni az adekvát topikot.
de ettől még ez az eresztés lehet jó
[Szerkesztve] -
klambi
addikt
nekem azé kellene az gigabites router, mert a hálón másolni nincs sok türelmem már...
meg akkor megnézném mennyivel jobb az n szabvány... -
Male
nagyúr
Hm... végülis van egy rossz, ámde modern külsejű videom... kényelmesen elférne benne a 3 cucc. Meglátom, hogy nekiállok e ilyesminek... a HTPC is félbe maradt, lehet elöbb azt kéne befejeznem
paix: azt vettem én is... tapasztalataim szerint kisebb áramingadozások esetén fagy le. (amit a többi cucc nem is nagyon érez meg)
[Szerkesztve] -
paix
tag
én elkövetem azt a hibát, hogy megvettem a legfapadosabb smc routert (7004vbr).. soha többet smc-t..
-
Pharaoh
aktív tag
Nemek nincs semmi bajom az SMC routerelmmel
-
Az életbe többet SMC rootert nem vagyok hajlandó venni.
1 hónapja van meg, először 5 percenként ledobált az MSN, mondván, hogy nincs kapcsolat, aztán firmware frissítés után most a windows játszik, hogy 1 hálózati kábel nincs bedugva, meg kb. naponta egyszer nincs net. És csak akkor van, ha kihúzom a rootert 1-2 percre, majd bedugom. De addig a rooter rendszerét sem lehet elérni...
Úgyhogy kiváló darab. Egyébként ez egy SMCWBR14-G2 csoda, a legfisseb firmwarrel.
Szal mindenki kerülje el nagy ívben az smc-t! Inkább D-Link, vagy 3-com. -
GuMipOkE
senior tag
Jajj, ne!
Nem az a kérdés hogy gyors-e, hanem hogy működik-e. Az smc a wireless eszközeivel nagyon nem volt eddig ''szerencsés''. -
azbest
félisten
Gondolom egy viszonylag olcsó gigabites switch beiktatása a router és a gépek közé megoldja az ilyen igényeket is. persze az két doboz, de ahogy látom egy 8-10eFt egy ilyen switch. A net sebességét pedig nem hinném hogy befolyásolná (a netkapcsolat sokkal lassabb, annál).
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Végre jönnek a gigabites routerek...
(Csak nekem a Wifi nem kellene rá, és az USB se... cserébe mondjuk harmad áron lehetne-> létezik egyáltalán ilyesmi?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LAPTOP-TABLET! Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 4GB/128GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest