Új hozzászólás Aktív témák
-
NogeOne
tag
Nekem már a komolyabb újabb wifi- vevő eszközei vannak az SMC-nek, és egy hasonló 3 antennár komoly router, nagyon megéri az árát.
-
LosoT
csendes tag
Azért dobál folyton le mert nincs beregelve a router-etek a smc oldalán...
Utána tökéletes lesz...;) -
rdi
veterán
pedig az smc -ékkel sok a gond.
Elég itt megnézni az adekvát topikot.
de ettől még ez az eresztés lehet jó
[Szerkesztve] -
klambi
addikt
nekem azé kellene az gigabites router, mert a hálón másolni nincs sok türelmem már...
meg akkor megnézném mennyivel jobb az n szabvány... -
Male
nagyúr
Hm... végülis van egy rossz, ámde modern külsejű videom... kényelmesen elférne benne a 3 cucc. Meglátom, hogy nekiállok e ilyesminek... a HTPC is félbe maradt, lehet elöbb azt kéne befejeznem
paix: azt vettem én is... tapasztalataim szerint kisebb áramingadozások esetén fagy le. (amit a többi cucc nem is nagyon érez meg)
[Szerkesztve] -
paix
tag
én elkövetem azt a hibát, hogy megvettem a legfapadosabb smc routert (7004vbr).. soha többet smc-t..
-
Pharaoh
aktív tag
Nemek nincs semmi bajom az SMC routerelmmel
-
Az életbe többet SMC rootert nem vagyok hajlandó venni.
1 hónapja van meg, először 5 percenként ledobált az MSN, mondván, hogy nincs kapcsolat, aztán firmware frissítés után most a windows játszik, hogy 1 hálózati kábel nincs bedugva, meg kb. naponta egyszer nincs net. És csak akkor van, ha kihúzom a rootert 1-2 percre, majd bedugom. De addig a rooter rendszerét sem lehet elérni...
Úgyhogy kiváló darab. Egyébként ez egy SMCWBR14-G2 csoda, a legfisseb firmwarrel.
Szal mindenki kerülje el nagy ívben az smc-t! Inkább D-Link, vagy 3-com. -
GuMipOkE
senior tag
Jajj, ne!
Nem az a kérdés hogy gyors-e, hanem hogy működik-e. Az smc a wireless eszközeivel nagyon nem volt eddig ''szerencsés''. -
azbest
félisten
Gondolom egy viszonylag olcsó gigabites switch beiktatása a router és a gépek közé megoldja az ilyen igényeket is. persze az két doboz, de ahogy látom egy 8-10eFt egy ilyen switch. A net sebességét pedig nem hinném hogy befolyásolná (a netkapcsolat sokkal lassabb, annál).
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Végre jönnek a gigabites routerek...
(Csak nekem a Wifi nem kellene rá, és az USB se... cserébe mondjuk harmad áron lehetne-> létezik egyáltalán ilyesmi?)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó új routere, kétfunkciós hozzáférési pontja, valamint adaptere a 802.11n szabvány aktuális tervezetére alapoz.
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest