Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Nem is tudom de vhogy ezt az egész gyorsító chipet sehogyan sem tudom hw szinten elképzelni...
GDDR3 mem, majdnem egy Gef6x00 összetettségű chip, mindezt pci v. pci expressen. Hogyha ez ennyit ''segítene'' mondjuk a cpu-nak, akkor az egyszerű változatot nem fogja belassítani a pci-slot? Vagy akkor minek GDDR3 memó a chipre? Mindenesetre ha a 3d-s vga karikat vesszük figyelembe, az első voodoo-k is pci-osak voltak(nem GDDR3-al) ami akkor még elvileg ''elég'' volt de vajon itt...
Vagy csak marketingfogásnak szánják, még egy cucc amit jó pénzért a pc-sekre lehet sózni és nagyokat kaszálni?
Vagy tegyük fel ,hogy az ötlet kiváló, működik is rendesen de mit fognak kezdeni azok az emberek akik mondjuk nem tudnak egy ilyen karit beszerezni? (pénz hiánya, vagy iszonyatosan magas ár az újdonság ''varázsa miatt'' stb...)
Az új játékok el sem fognak indulni?
''Error: No physics acceleration detected. The game will now exit....''
Gyártanak többféle ''súlycsoportot'' (mint a mai vga-k esetében)?Mainstream ,enthusiast, stb...
És ha vkinek gagyibb karira futja akkor hogy ''veszi vissza a fizikát'' a játékban?
Az rendben mondjuk ha vkinek gyengébb vga-ja van mert kikapcsolhatja az árnyékokat stb. és ez nem változtat a játék körülményein(kivéve 1-2-t) de ha fizikánál ''kikapcsolja a fal összedőlését''?(és mondjuk ehhez kellene csúcskártya) És az adott játékban pont vmi falat összedöntve kellene továbbjutni? Ez már a körülmények módosításával járna... Ilyenkor mi lenne?(és vhogy ezt az irányt tudom elképzelni a legkevésbé)
De a hsz-kből úgy nézem először csak a voodoo1-hez hasonló ''korszak'' lesz egy karival v. ráintegrálják a vga-kra, mindenesetre én inkább a folytatásra leszek kíváncsi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Asus STRIX RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged