Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enclave

aktív tag

Nem is tudom de vhogy ezt az egész gyorsító chipet sehogyan sem tudom hw szinten elképzelni...
    GDDR3 mem, majdnem egy Gef6x00 összetettségű chip, mindezt pci v. pci expressen. Hogyha ez ennyit ''segítene'' mondjuk a cpu-nak, akkor az egyszerű változatot nem fogja belassítani a pci-slot? Vagy akkor minek GDDR3 memó a chipre? Mindenesetre ha a 3d-s vga karikat vesszük figyelembe, az első voodoo-k is pci-osak voltak(nem GDDR3-al) ami akkor még elvileg ''elég'' volt de vajon itt... :F

Vagy csak marketingfogásnak szánják, még egy cucc amit jó pénzért a pc-sekre lehet sózni és nagyokat kaszálni? :(((

Vagy tegyük fel ,hogy az ötlet kiváló, működik is rendesen de mit fognak kezdeni azok az emberek akik mondjuk nem tudnak egy ilyen karit beszerezni? (pénz hiánya, vagy iszonyatosan magas ár az újdonság ''varázsa miatt'' stb...)
    Az új játékok el sem fognak indulni?

''Error: No physics acceleration detected. The game will now exit....'' :P

Gyártanak többféle ''súlycsoportot'' (mint a mai vga-k esetében)?Mainstream ,enthusiast, stb...
    És ha vkinek gagyibb karira futja akkor hogy ''veszi vissza a fizikát'' a játékban?
    Az rendben mondjuk ha vkinek gyengébb vga-ja van mert kikapcsolhatja az árnyékokat stb. és ez nem változtat a játék körülményein(kivéve 1-2-t) de ha fizikánál ''kikapcsolja a fal összedőlését''?(és mondjuk ehhez kellene csúcskártya) És az adott játékban pont vmi falat összedöntve kellene továbbjutni? Ez már a körülmények módosításával járna... Ilyenkor mi lenne? :F (és vhogy ezt az irányt tudom elképzelni a legkevésbé)

De a hsz-kből úgy nézem először csak a voodoo1-hez hasonló ''korszak'' lesz egy karival v. ráintegrálják a vga-kra, mindenesetre én inkább a folytatásra leszek kíváncsi... :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák