Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor ezt most bogozd ki:
''Nem webes cégeknek kínálják, hanem kkv-knak, magánszemélyeknek,'' és
''mert nyilván megválogatja az ember miket tesz fel ilyen helyre (pl.: cégest nem''.
Ebben az a kérdés, mi a rossebnek bérelne ilyen tárhelyet egy kkv, ha nem tesz rá céges anyagot?
Én nem fogok ilyet venni, elsősorban azért sem, mert ami supportot és tudást adnak hozzá, az megvan nekem is. A hardvert rendes garanciával vásárolva karbantartja a szállító (meg eleve rendes hardvert vásárolva, kisebb az esélye a hibának), a szoftvert megoldom én, minek fizetnék ilyenért ennyire nagyon sok pénzt. A rendes szolgáltatás nálam az, amikor folyamatosan üzemel, és még december 25-én sem tart tovább 20 percnél, hogy ip alapú netkonzolt kapjak (volt már rá példa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest