Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Na akkor ezt most bogozd ki:
''Nem webes cégeknek kínálják, hanem kkv-knak, magánszemélyeknek,'' és
''mert nyilván megválogatja az ember miket tesz fel ilyen helyre (pl.: cégest nem''.
Ebben az a kérdés, mi a rossebnek bérelne ilyen tárhelyet egy kkv, ha nem tesz rá céges anyagot?
Én nem fogok ilyet venni, elsősorban azért sem, mert ami supportot és tudást adnak hozzá, az megvan nekem is. A hardvert rendes garanciával vásárolva karbantartja a szállító (meg eleve rendes hardvert vásárolva, kisebb az esélye a hibának), a szoftvert megoldom én, minek fizetnék ilyenért ennyire nagyon sok pénzt. A rendes szolgáltatás nálam az, amikor folyamatosan üzemel, és még december 25-én sem tart tovább 20 percnél, hogy ip alapú netkonzolt kapjak (volt már rá példa).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- VR topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest