Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Ezt mondtam én is. Ha valaki megteheti és szükségét látja nyugodtan vegye meg. Nem fogom úgy érezni hogy most mekkora hülye volt hogy kiadott érte ennyit. Megtehette, kellett neki, megvette. Mondom, én is csináltam már hasonló dolgot életemben ( tavaly mikor kijött az x800pro rögtön rendeltem egyet 114k-ért. És mindezt azért, mert ez kellett nekem. Sokan mondták is hogy milyen hülye vagyok hogy kiadok ennyit egy VGA-ért. De kellett és megtehettem. )
-
Face8814
őstag
Hát ha valaki megteheti hogy megveszi és úgy érzi hogy ezzel segítséget kapott a munkavégzés tekintetében, hát lelke rajta, én megértem és használja egészséggel. Itt az arányokkal van bajom, nem pedig a használhatóságát kérdőjeleztem meg. Én elhiszem hogy ha valaki egész nap a billentyűzetet csapkodja annak praktikus egy ilyen, nem is ezzel van bajom, hanem azzal hogy ennyi pénzt kérnek el egy billentyűzetért. Persze,akinek nem kell, mert nincs rá pénze, az nem veszi meg, akinek meg kell és megteheti megveszi. Csak nem tudom, ad e annyi pluszt hogy megérje az árát.
Egy példa jutott eszembe a VGA frontról. Adva van pl egy 6200-es nVidia, meg egy 7800GTX. Itt valahol látom a különbséget ami miatt elkérik az árkülönbözetet. Viszont billentyűzet terén nem látok EKKORA különbséget. Hozzáteszem ha tévedtem az csak a hozzá nem értésemet mutatja és akkor természetesen megkövetem magam.
Ja és mindez a 14 ill. 15hsz-re volt válasz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Hát ha valaki ennyi pénzt ''szór'' ki klaviatúrára, az nekem fanatizmus. Az más kérdés hogy egyban praktikus is, de vajon megéri azt a jó pár ezer forint többletet egy ilyen billentyűzet. Legyen az bármennyire is praktikus. Bár, amilyen hülye vagyok, és úgy érezném hogy ez kell nekem, akkor tuti hogy megvenném.
Nem is értem miért magyarázok saját magam ellen???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest