Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Kétlem, hogy a DDR3 mellett döntötök majd ha meglátjátok az árakat.
-
t72killer
titán
válasz
PirosHello #9 üzenetére
Én is így vagyok vele, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a munkára érdemes sebességük 2GHz/CL8-10 lesz, érdemes ezeket a modulokat megvárni (idénre sztem lesznek)
Ugyanaz az eset, mint ddr2-nél, először kidobták az 533-667es modulokat, aztán kiderült, hogy az 1GHz körüli sebességekre van szükség a c2D kihajtásához (afölött meg nem sok haszna van) -
válasz
PirosHello #9 üzenetére
Én is ezt tervezem
-
PirosHello
senior tag
Ha ilyen gyorsan bejön a DDR3, akkor asszem én a DDR2-es lépcsőt átlépem
......
-
erdoke
titán
''Az új NVIDIA GPU-k már olyan alkalmazásokban is a processzor segítségére vannak, mint a Vista Picasa képnézegetője''
Tudom, hogy eléggé össze-vissza akvizíciós bejelentések voltak az utóbbi időben a MS és a Google háza táján, de [link]. -
decibel
aktív tag
Azt lehet tudni milyen Blizzard demoról van szó?
-
KrAt
veterán
Corsair tápra majd kíváncsi leszek
Meg a DDR3-ra
-
Vistaboy
veterán
Azért az nem semmi, ha a 8600-as GeForce simán lejátszotta a Blu-Ray-t...
Ha ilyen jól implementálják a Next-Gen Videók lejátszását, akkor tényleg be kell fizetni egy 30''-os TFT-re. (A VGA-t nem kell lecserélni...) Mondjuk játékhoz már kevés lenne egy ilyen monitoron a 8600...
A Vistá-ban pedig már lassan tényleg csak a VGA számol majd mindent...
[Szerkesztve] -
Gtxtt
tag
Nagyon kíváncsi vagyok erre a DDR3-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest