Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dive

csendes tag

válasz zotyesz01 #381 üzenetére

Csak WinCommanderben mértem egy 130MB-os másolást mennyi idő alatt végez. Tudom ez nem tiszta adat főleg ha sok kis fájl van, de én mindig ugyanazzal az egy 130MB-os fájllal mértem, és az a lényeg, hogy gyakorlatban azt mennyi idő alatt kezeli le. Majd benchmarkolok is... Ja, az AGP 1.08-as frissítésével kezdtem.

karib: köszi a magyarázatot, már értem, habár elég sz*r... Arra nincs magyarázatod, miért lesz E meghajtó a második vinyó, hogyha letiltom BIOSban? Egyáltalán miért látja a Win?

Amúgy van még egy gond ezzel a rohadt lappal. "Néha" eljátssza, hogy bootoláskor kiírja hogy megtalálta a boot sectort az IDE-0-án, és itt megáll (itt egyből ki kéne írnia hogy Win98 indítása). Ha megpiszkálom a lapot az IDE csatlakozónál, utána többnyire jó. De ez sem mindig igaz. Van meg hogy elindul, de iszonyú lassan mászik, aztán lefagy, és újraindításnál megint megáll az IDE-0 boot-nál. (Nem a kábelem rossz, 3 kábellel is ezt csinálja a szemét).
    Szerintetek vigyem vissza a Mistralba? Hogy fogják kivizsgálni? A hiba nem mindig jelentkezik, ha azt mondják nekem hogy ők nem találtak semmit, a falra mászok.

Aktív témák