- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
válasz
zotyesz01 #381 üzenetére
Csak WinCommanderben mértem egy 130MB-os másolást mennyi idő alatt végez. Tudom ez nem tiszta adat főleg ha sok kis fájl van, de én mindig ugyanazzal az egy 130MB-os fájllal mértem, és az a lényeg, hogy gyakorlatban azt mennyi idő alatt kezeli le. Majd benchmarkolok is... Ja, az AGP 1.08-as frissítésével kezdtem.
karib: köszi a magyarázatot, már értem, habár elég sz*r... Arra nincs magyarázatod, miért lesz E meghajtó a második vinyó, hogyha letiltom BIOSban? Egyáltalán miért látja a Win?
Amúgy van még egy gond ezzel a rohadt lappal. "Néha" eljátssza, hogy bootoláskor kiírja hogy megtalálta a boot sectort az IDE-0-án, és itt megáll (itt egyből ki kéne írnia hogy Win98 indítása). Ha megpiszkálom a lapot az IDE csatlakozónál, utána többnyire jó. De ez sem mindig igaz. Van meg hogy elindul, de iszonyú lassan mászik, aztán lefagy, és újraindításnál megint megáll az IDE-0 boot-nál. (Nem a kábelem rossz, 3 kábellel is ezt csinálja a szemét).
Szerintetek vigyem vissza a Mistralba? Hogy fogják kivizsgálni? A hiba nem mindig jelentkezik, ha azt mondják nekem hogy ők nem találtak semmit, a falra mászok.
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest