- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Miből gondolod, hogy USB1.1-et használ?
-
ciao
senior tag
válasz
J.J. András #2 üzenetére
nem valószínű, hogy erre átállnának, mert már most szinte az összes magyarországon fogható analog adást, sugározzák digitális müholdas formában kódolatlanul, sőt néhány prémium csatornát is kódolatlanul, amit analógban kódolnak, 30 eFt-ért már lehet jó digitális beltérit kapni, jó digitális műholdas tunerkártyát még nem láttam.
-
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Bár a kérdésed nem nekem szólt, de igen létezik műholdas egységet kezelő tv tuner. múltkor azt hiszem a m-str-l cég honlapján láttam egyet 30ezer forint alatt.
Tudtommal az usb elvi maximumja (1.1-es szabvány) 11 esetleg 15 Mbit, de ha 1024x768-as képet veszünk fel 24bites színmélységgel, akkor 25fps-mellett ennek legalább 10szerese kellene, ha nem 30-szorosa. Szerintem ezt csak usb 2 csatlakozás esetén tudja ez a kis kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest