Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J.J. András #4 üzenetére
nem műholdas tunert akarok venni, hanem egy egyszerű kis tunert úgy 10 eFt körül.
én úgy számoltam ki, hogyha 1024x768-as felbontást akarsz digizni 24bites színmélységgel (azaz minden színt egy byteon = 8biten) tárolsz akkor ahoz hogy egy képet átküldjön ahoz 1024x768 db pixel esetén kell átküldeni 3 bytetot, ha másodpercenként 25 képet akarsz átküldeni akkor ezt 25x kell megcsinálnija ekkor 1024x768x(24/8)x25. Tudtommal. Bár lehet spórolni, hogy 24 bit helyett 16, meg eleve tömöríti az anyagot amit fog, és úgy küldi át, de ehez elég komoly szerkezetnek kellene lennie, bár a Trust árait ismerve lehet hogy mindezt tudja ennyiért. Nem tudom. -
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Bár a kérdésed nem nekem szólt, de igen létezik műholdas egységet kezelő tv tuner. múltkor azt hiszem a m-str-l cég honlapján láttam egyet 30ezer forint alatt.
Tudtommal az usb elvi maximumja (1.1-es szabvány) 11 esetleg 15 Mbit, de ha 1024x768-as képet veszünk fel 24bites színmélységgel, akkor 25fps-mellett ennek legalább 10szerese kellene, ha nem 30-szorosa. Szerintem ezt csak usb 2 csatlakozás esetén tudja ez a kis kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest