Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
vki nem tudja azt, hogy
honnan lehet leszedni minolta dimage e223-hoz 98-as divert? -
Tanya-
tag
Oda az elcserélt gyerekeknek a korházban, most majd csak visszavinni lehet ha nem teccik
-
orbano
félisten
-
Fecow
aktív tag
jaj ne kezdd már te is!
Azt arra írtam, hogy kb ugyan olyan közel kell tenni a leolvasóhoz azt a chipet is, írtam hogy kapacitásban nem hasonlíthatóak össze ott van zárójelben.
Tényleg ennyire félreérthetően fogalmazok?
Tudjátok mit felejtsétek el a vonalkódos részt, vagy törölje egy mod, komolyan még én érzem magam hülyének. -
Fecow
aktív tag
Ez igaz, de ezzel a pár centis hatótávval kb. a vonalkóddal egyszintre süllyed(most ezen azt értam, hogy oda kell rakni közvetlen a leolvasóhoz, mert kapacitásukat tekintve jóval nagyobb). És egyméteres körzeten belül azért csak nem lesz olyan sok ilyen chiped.
Egyébként a kiolvasás milyen sebességgel történik? Mert a nagyobb kapacitásuknál ez eltarthat majd egy darabig -
Fecow
aktív tag
Eszméletelen pici, de sztem ez néhány centiméteres hatótáv elég kevés, ha kb. 1 méterre növelnék az már jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest