Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
vki nem tudja azt, hogy
honnan lehet leszedni minolta dimage e223-hoz 98-as divert? -
Tanya-
tag
Oda az elcserélt gyerekeknek a korházban, most majd csak visszavinni lehet ha nem teccik
-
orbano
félisten
-
Fecow
aktív tag
jaj ne kezdd már te is!
Azt arra írtam, hogy kb ugyan olyan közel kell tenni a leolvasóhoz azt a chipet is, írtam hogy kapacitásban nem hasonlíthatóak össze ott van zárójelben.
Tényleg ennyire félreérthetően fogalmazok?
Tudjátok mit felejtsétek el a vonalkódos részt, vagy törölje egy mod, komolyan még én érzem magam hülyének. -
Fecow
aktív tag
Ez igaz, de ezzel a pár centis hatótávval kb. a vonalkóddal egyszintre süllyed(most ezen azt értam, hogy oda kell rakni közvetlen a leolvasóhoz, mert kapacitásukat tekintve jóval nagyobb). És egyméteres körzeten belül azért csak nem lesz olyan sok ilyen chiped.
Egyébként a kiolvasás milyen sebességgel történik? Mert a nagyobb kapacitásuknál ez eltarthat majd egy darabig -
Fecow
aktív tag
Eszméletelen pici, de sztem ez néhány centiméteres hatótáv elég kevés, ha kb. 1 méterre növelnék az már jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest