Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
vki nem tudja azt, hogy
honnan lehet leszedni minolta dimage e223-hoz 98-as divert? -
Tanya-
tag
Oda az elcserélt gyerekeknek a korházban, most majd csak visszavinni lehet ha nem teccik
-
orbano
félisten
-
Fecow
aktív tag
jaj ne kezdd már te is!
Azt arra írtam, hogy kb ugyan olyan közel kell tenni a leolvasóhoz azt a chipet is, írtam hogy kapacitásban nem hasonlíthatóak össze ott van zárójelben.
Tényleg ennyire félreérthetően fogalmazok?
Tudjátok mit felejtsétek el a vonalkódos részt, vagy törölje egy mod, komolyan még én érzem magam hülyének. -
Fecow
aktív tag
Ez igaz, de ezzel a pár centis hatótávval kb. a vonalkóddal egyszintre süllyed(most ezen azt értam, hogy oda kell rakni közvetlen a leolvasóhoz, mert kapacitásukat tekintve jóval nagyobb). És egyméteres körzeten belül azért csak nem lesz olyan sok ilyen chiped.
Egyébként a kiolvasás milyen sebességgel történik? Mert a nagyobb kapacitásuknál ez eltarthat majd egy darabig -
Fecow
aktív tag
Eszméletelen pici, de sztem ez néhány centiméteres hatótáv elég kevés, ha kb. 1 méterre növelnék az már jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest