- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
masterful87 #49 üzenetére
hehe...
én decemberben vettem meg a gtxet azota is ez a csucs... -
masterful87
senior tag
Óhh anyám mostmár tényleg a tököm tele!
Én is várok-várok a gépvásárlással... most itt van a E6xxx sorozat meg a E4xxx, tök Best Buy, de ha még egy kicsit várok elérhető áron lesznek a négymagosok is... aztán addigra megvetik a lábukat a Penrynek...
És akkor még az AMD-re is várni kell, hogy mit hoz ki, na és persze mennyiért...
Ráadásul a VGA piac se nyugodtabb, ott is egy 8800GTS lenne a legjobb választás csak menne lejjebb az ára, vagy jönne ki az igazi középkategóriás NV!
És akkor még a drága ATI is dolgozik, meg kell várni hogy mit fognak kihozni az nVidia ellenAztán lehet szemezetni, teszteket bújni hosszú éjszakákon át...
Áááááhhhhhhhhhhhhhhhh
Addig is gyűjtöm tovább a pénzecskémet -
robee19
tag
Sziasztok! Tudom nem igazán a legmefelelőbb helyen teszem fel a kérdést de ha az everest ezt írja: 64 bites x86-kiegészítés (AMD64, Intel64) Támogatva
akkor nekem 64 bites windowsra lenne szükségem? -
-
poci76
aktív tag
válasz
afterburner_ #40 üzenetére
Az a baj, hogy amikor az Intel mélyponton volt, akkor ezt z jelentette, hogy a profitja ''csak'' 1 milliárd dollár volt. Az AMD-nél meg ugye itt a 600 milliós veszteség kétszer ekkora bevétel mellett.
-
Vistaboy
veterán
-
Oliverda
titán
válasz
dr faustus #39 üzenetére
A K5, K6-2 idejében sokkal rosszabb volt a helyzet.
Akkor nem állt mögöttük sem az IBM, se a Dell, és még sorolhatném. Nem kell félteni őket szerintem. Illetve van egy mondás miszerint akinek halálhírét keltik...
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
nem egyszer volt amr melyponton az amd, , meg az intel is!lesz meg ez forditva... de reszemrol azt veszem ami jobb
ugyhogy egyelore intel jol tolja
-
Igen, én is úgy tudtam, h cs a nehalemeknek kell majd uj lap. (IMC, megaztán akkorra nem is árt újítani, lévén RAM fronton is már messze a ddr3 világában fogunk járni
kicsit észhez tértek a gyártók, senki nem díjazta a conroe-ready - nem ready, meg amd 754-940-939-AM2 sz@rakodást. Egyelőre ugy néz ki, h egyik platformon se muszáj cserélni lapot.
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
VaniliásRönk #36 üzenetére
És? 775be meg a Penryn fog menni
-
t-shirt
veterán
Nagyon szimpi kis proci lehet ez a 6420-as, de kár hogy 939-es az alaplapom...
-
KrAt
veterán
Ez jóhír (amikor már megvan a procim
)
-
Vistaboy
veterán
Aki fejleszteni akar, annak van egy jó tippem: [link]
Vegyen egy E6300-ast! Miért? Mert megy 36.28GHz-en is!!!
Mondjuk biztos kamu, de akkor is, ezzel egy pár évig nem kellene gépet fejleszteni...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Armando_19 #26 üzenetére
ha mindig azt várod mikor érdemes venni, jaj várjuk egy kicsit most uj széria jön, most árcsökkenés ect soha nem fogsz gépet venni
-
-
Armando_19
őstag
Pff.Azért durván megcsappantak az árak.. Nagyker szinten az E4300 nagyon nagyon közel áll a 20hoz..
Teljes bizonytalanság lett úrrá rajtam fejlesztések ügyében.... -
Ribi
nagyúr
válasz
Bernardo20 #23 üzenetére
4300 ha menne 400fsb-vel az is 3,6G, de rendszerint nem az fsb-vel van a gond. 10-es szoroz mar felesleges.
-
-
RI/OS
addikt
válasz
Bernardo20 #16 üzenetére
10es lesz a szorzo?
10*200?
mert azzal a 10es szorzoval akkor nagyon durva dolgokat lehet csinálni.... -
Bernardo20
őstag
végre! Ezt vártam 2 hete, most fogok e4400-at venni
-
dokar
addikt
még semmi konkrétum a K10-ről, de az Intel már behúzta a farkát
-
Retekegér
MODERÁTOR
E2100-ról még semmi hír?
-
walko
tag
Pont ezt akartam kérdezni, hogy mikor lehet már ezeket a csökkenéseket érezni idehaza??
Kb két hete volt cikk a PH!-n, hogy az AMD jelentősen csökkentette a prociárait. Pl az A64 X2 5600+ ára állítólag 326USD-ről 188-ra csökkent. Ehhez képest körülnézek és kb 65+fa az ára mindenfelé, ami barátok közt is több mint 350 zöldhasú. Plussz az áfa ugye. namost ugye akkor hogy jön az össze, hogy a csökkenésestül kb feleennyibe kéne kerülnie a cuccnak?
Nyilván ezekben a számokban nincs benne a bótok haszna, de akkor is. A bejelentés óta konkrétan nem történt nálunk semmi.
Vagy mennyi átfutása van egy egy ilyen bejelentésnek, amig tudomásul veszik a kis bótok is?
Mondjátok meg ha baromságokat mondok... -
vedini
őstag
komolyan lassan ott tartunk, hétfőn megveszed a procid és pénteken ugyanannyiért már megkapod ez eggyel nagyobb procit,
és hogy a hétfői mit ér arról ne is beszéljünk...
jóllehet manapság ez a tendencia;
már nem is érdekel, hogy nem a legújabb proci dübürög a gépemben, asszem valakinek az aláírásában is benne van: a számtechben nincs végleges megoldás vagy mi
/ de az is lehet felnőttem -
Kriza
őstag
Hát... szerintem sem veri a térdét boldogságában az AMD a hírtől.
-
feka007
veterán
Jó áruk van ezeknek, különösen kínálkozó a 4MB-os 6300/6400!
Lehet, hogy júniusban, ha nem kell sokat ráfizetnem, akkor lecserélem a + 2 MB cacheért egy E6420-ra a CPU-t
Intel most nagyon nyomja
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
az AMD nyírja ki saját magát.
4jó éve volt és mindig minden vasát elköltötte. ATIt pl már jórészt hitelböl vette meg. Ha a célterületére koncentrál, nemakar pikkpakk felnőni az óriás mellé most probléma nélkül viselne el egy-két szűk negyedévet egy-egy szűk esztendőt.
vicces amikor Intelnek ''nincs'' pénze ATI/NVra AMDnek meg hitelböl van és úgy van, hogy látja, hogy az Intel demoztatja a core2öt ami igencsak durvára seikeredett. -
venember83
nagyúr
6300-6320, ez igy kicsit nokias feeling
Nem kell annyira felteni AMD-t, nem fogja kinyirni az intel. Ha nem lenne nagy mozgas AMD-eknel, akkor intel sem csokkentene arakat, szerintem...
[Szerkesztve] -
-
Drizzt
nagyúr
Jeee.
Mondjuk ennek a hatása már egy ideje meg is jelent a bazárokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest