- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
Lord Mixxx #49 üzenetére
Kár, hogy ilyesminek az előállítása 2-3 ezres billentyűzetek helyett szerintem legalább 50-60 ezreseket eredményezne (és akkor még lehet, hogy óvatosan becsültem), pláne egy jobb ''tört'' MS billentyű esetében... Szerintem olcsóbb lenne valamilyen fluoreszcens anyaggal feliratozni, ami mondjuk halványan derengene a monitor fényétől... Igaz, hogy nem lehetne kikapcsolni, meg fényerőt sem lehet állítani, de ha pl. ilyen előregyártott matricákat forgalomba hoznának, az valószínűleg néhány száz forintba kerülne, s magadnak tudnád megcsinálni...
A másik: egy ilyen pontmátrix-kijelzőt HOVA rejtesz el minden egyes billentyű alá? Ráadásul ahhoz, hogy ez működjön, még külön vezérlést is kell gyártani hozzá, ami gondolom otthoni barkácskörülmények között szintén nem 1-2 forint. Aztán: miről táplálod? Kétlem, hogy a billentyűcsatlakozó elbírna ennyi teljesítményt...
Az ötlet egyébként nem rossz, tényleg jó volna néha sötétben látni, hogy hol vannak a billentyűk -bár szerintem olcsóbb megtanulni :D -, csak azt hiszem, hogy ez jelen körülmények között megoldhatatlan -vagy ha mégis, akkor nagyon drága és iszonyatos munka...
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest