- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
Aktív témák
-
Mattyer
tag
Bocs de én modder fejjel gondolkodom, szóval a gépház garanciáját nem tartom előtérben.
Az eldolgozást illetően fogsz egy reszelőt és kész, de egyébként hogy érsz oda a réshez? Tegyük fel, hogy az orrban van, az egyik oldalról az előlap állja az ujjad útját, a mások oldalról a venti. Ha mondjuk hátul van akkor beszerzel 200 Ft.-ért egy egyszerű krómozott ventirácsot és sokkal esztétikusabban mutat, mint egy perforált rácsnak nem nevezhető kör alakú rész.
Nem akarok anyagiaskodni. 200 forint nem nagy összeg.
-Dekopírt kölcsön lehet kérni nem muszály rögtön a legrosszabra gondolni...
-ennél a pontnál is a kölcsönkérés
-nem ettől fog a magasba szökni a villanyszámla az tutkó.
-az idő viszont tényleg pénz.
-szabadban lehet fűrészelni, nem kell padlószőnyegen.
-munkaköltség. inkább nem kommentálom...
kicsit túlkomplikáltad a dolgot azt hiszem.
Én sem írom most le hogy milyen nehéz megvenni egy ilyet, hogy idő, míg megkeresi valaki rá a pénzt, meg hogy el kell menni a boltig (buszjegyváltás/ benzinköltség), meg kell venni egy csillagcsavarhúzót is:D. Mégis leírtam:D
Más a szemléletünk, ezért ne vitatkozzunk ezen...
Písz
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest