- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- MILC felhasználók szakmai topikja
Aktív témák
-
Witlok
tag
Már elnézést, de ha nekiállok dekopírral lyukat vágni akkor nem ugrik a garancia a házra? Plussz a lemez szélét is illik eldolgozni vagy szegéllyel elfedni (tudom, erre az szokott a válsz lenni, hogy ne nyúlkáljunk oda - de ha valahova el kell cipelni a gépet olyan szép kis sebeket tud az ember a legnagyobb odafigyelés mellett szerezni az éles lemeztől...).
Ráadásul a dekopíros módszer ha mindent beleszámolsz lehet, hogy drágább:
- először is meg kell venni a dekopírfűrészt, ha megvan akkor persze minimális rész esik a gép és a fűrészlap árából egy lyukra
- plussz eszközök vagy anyag felhasználása (pl. reszelő, védőszegély)
- ottvan a felhasznált energia költsége (fűrész fogyasztása, világítás, fűtés, stb...)
- vegyük az időráfordítást (rákészülni, kivenni a gépet az asztal alól, szétszedni, fűrészelni, sorjázni, összerakni, visszarakni)
- takarítani a fűrészelés után
- legvégére hagytam a munkaköltséget, az egész művelet legyen kb. fél óra (minent beleszámolva, nem csak fűrészelés idejét). Nemtudom ki hogy keres, de én egy fél óra munkáért valamivel többet kapok mint ennek a kütyünek az ára...
Tudom, ez Magyarország, a fent felsorolt költségeket (főleg a saját munkát) nem szoktuk számolni - így kijön a 0 Ft. ...
Szakmai szempontból teljesen igazad van, bármely akadály a levegő útjában rontja a légáramlás hatékonyságát, ezen ez a műanyag gyűrű sem javít (csak a zajt csökkenti).
Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő