Aktív témák
-
Witlok
tag
Rendben, részemről a vita lezárva (a 0 Ft. zavart egy kicsit, ezért nem hagytam szó nélkül).
Inkább az illett volna a topicba, hogy jó-e ez a megoldás, megéri-e, kapható-e, stb. - ehelyett más megoldásokon vitatkoztunk...
Ha valaki találkozott már a cikkben szereplő zajcsökkentővel, kérem írja le, hogy mit tapasztalt, milyen valójában - őszintén érdekelne. -
[amne]
senior tag
Én is inkább a te verziódat követném, vajon miért? :)
Talán azárt mert a saját magad által elvégzett munka jobban esik mint egy megvett áru felszerelése, mondjuk néha jó lenne ha nem a sz@rból kéne várat építeni (ami ugye sok esetben jellemző a hazai modder életére).
AMúgy én az eldolgozást úgy szoktam csinálni hogy nagyjából elcsiszolom vagy reszelem, és egy erre vásárolt fekete koax kábel felvágok hosszábba és rá teszem a cuccosra. Ennyi.
Aktív témák
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Asus Prime MR120 argb
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi