- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Asszem jól teszem, hogy X360-ra teszem félre a pénzemet
Pcre már úgyse nagyon jön élvezhető játék (privát vélemény) -
rudi
nagyúr
Ezeket a zizéket magas szintű nyelvekben kódolják, csak fordító kérdése hogy milyen kód lesz belőle a végén. Ha jó a fordító, mnyert ügye van a PC-s játszásbak. A konzolos portolásokban általában az irányítás siralmas, mert teljesen más jellegű. Ha lesz a konzolokhoz egér+bill, akkor ez sem jelent talán majd gondot.
-
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Achill3uS #40 üzenetére
istennek nem találom a linket amiben 36 millió eladott Gran Turismo 3-at írtak..vagy én értettem valamit félre. na de van itt más:
The series move onto the Playstation2 with the release of Gran Turismo 3 A-Spec currently stands out as the largest title in the series, shifting an unbelievable 14.36 million copies (Japan 1.89 million, North America 6.88 million, Europe 5.58 million). The muted release of Gran Turismo Concept Series and Gran Turismo 4 “Prologue” still managed to shift close to 1.5 million units each, while the recent release of Gran Turismo 4 currently stands at 6.25 million worldwide (Japan 1.09 million, North America 1.94 million, Europe 3.12 million).
Bővebben: link -
Achill3uS
nagyúr
hát régen ez korántsem így volt, Carmack és az egész ID a PC-ből indult el (tudom h Apple2-t nyomatták elötte
), Commander Keen, Wolfenstein, Doom - és ezek Shareware verzióiból rengeteget kaszáltak..
Hogy a konzolnak 10milliós eladásai lennének ezt erősen kétlem, de ha mutatsz valami linket elhiszemMert ha ez így van, már most fölösleges a 6800GT-t megvenni
-
darkside
csendes tag
Hát nemtom. Lehet, hogy már tényleg unja egy kicsit, a pc-re történő fejlesztést. Ha jól emléxem, nemrég azt olvastam, hogy mostanában mobiltelóra (is) fejleszt. De lehet, hogy tévedek.
-
drwho
tag
Hi!
Gondoljatok bele abba is, hogy mit szól ehhez az összes hardwaregyártó (intel, Amd, Nvidia,Ati stb....) és fejlesztő, akik nyilvánvalóan nem azért fejlesztenek, hogy gyorsabban induljon el a word + az excel. A játékoknak kell a vas, szal ha nem lesznek játékok megáll a hardwarefejlesztés?
Nem hiszem. Max ''kicsit'' támogatja, noszogatjaa játékfejlszetőket. vagy mittomén
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Carmack sosem kötődött igazán egyetlen platformhoz sem, arra fejleszt amire érdemes, neki a kihívás a lényeg, de kétlem hogy egy kis X-boxos programozástól eltekintve megválna a legjövedelmezőbb fejlesztési ágától..
-
turho
addikt
Carmack ''intézményének'' játékalkotásai egyébként közel sem fedik le a konzolos játékvilág igényét. A konzol pláne nem csak az FPS-ekről szól
-
MUŁĐER
addikt
válasz
JagdPanther #30 üzenetére
nekem mondod?
eddig 3 (eddig hc pc-s) havernak mutattam xbox-ot, azóta egy már vett, eladta a Pc-jét, másik 2 az xbox360-t várja -
rocket
nagyúr
válasz
JagdPanther #7 üzenetére
Alapbol adnanak a konzolok melle eger/billentyuzet kombot akkor mar ez se lenne akadaly.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
JagdPanther #22 üzenetére
a konzolhoz meg nincs a ''másik fajta verzió'' legalábbis nem tom lehet e csinálni.
nem -e? háhá
de ezt nem itt kéne megvitatni -
darkside
csendes tag
válasz
JagdPanther #22 üzenetére
PS2-n már láttam ''másik fajta verziót''. A többi konzolt nem ismerem.
-
JagdPanther
aktív tag
ja csak a felhasználók elég nagy része(szerintem) nem megveszi a PC-s játékokat, a konzolhoz meg nincs a ''másik fajta verzió'' legalábbis nem tom lehet e csinálni. talán a másolt játékok miatt fog még ''élni'' a PC-s játékpiac. aztán majd csődbe mennek szépen és tényleg kihalnak a szgépes játékok
fujj konzol
-
gerlaip
addikt
Nekem két dolog jutott eszembe Carmack bácsi hozzászólásáról.
Az egyik: nem értem a nagy problémáját a pc-k sokféleségéről. Még mindig két fő platform van a nagyteljesítményű vga-k piacán, hiszen az intel az alaplapi szarjaival nem nagyon tud beleszólni, hiába nagy a részesedése, az XGI-ről meg a Matroxról nem is beszélve. A processzorokkal sem olyan nagy a baj, intel-amd, mint eddig is, sőt most már az Apple is az Intelt támogatja. Le is esett az állam, amikor olvastam az SG-n vagy hol.
A másik. Nekem olyannak tűnik Carmack bácsi hozzászólása, mint a kiöregedett volt pc-s guru beszólása, aki már nem látja át az új típusokat. EZt mondjuk nem hiszem, de van egy olyan érzésem, hogy Carmack bácsi kapott egy jó kis üzleti ajánlatot a Microfostól. Ennyi.
[Szerkesztve] -
badbrother
aktív tag
Szerintem hamarosan rájönnek majd a hardvergyártók hogy jobban járnak, ha a user vesz egy gépet dolgozni, meg vesz külön egyet játszani is. A munkagépbe is nagy, tehát drága hardvert kell pakolni, ezen segítenek a szoftvergyártók, akik minimális konfigurációnak egy eröömüvet igényelnek az oprendszerhez.
így aki nem akar játszani, az is kénytelen megvenni a drága videokártyát, meg a memóriát, óriási wincsesztert.
Játékgépnek meg majd elmagyarázzák, hogy a konzol a legjobb, szigorúan csak a te érdekedben, hiszen így könnyebb fejleszteni NEKED a tuti jó játékokat.
Egy gép helyett így el lehet adni kettööt.
A világgazdaság meg pöröghet tovább. -
rudi
nagyúr
M$ bácsinak van egy XNA nevű fejlesztőkörnyezete, ami X-Box-hoz való és elvileg fordítható vele PC-k számára emészthető kód is, szóval még nem biztos, hogy miden veszbe van. Ugyan most hiperkreftosnak tűnik a konzol a PC-hez képset de 1-2 éven belül a PC ugyanazon a szinten lehet teljesítményben. Persze továbbra is kérdés az ár. Ha egy fullos X-Box 360 vagy PS3 annyi lesz mint egy csúcs VGA és a játékok árában nem lesz komolyabb eltérés a két platform között, akkor gondban lesz a PC-s gémelés.
-
worthless
tag
közbe azért JC is eleresztette, hogy a többmagos/processzoros megoldással szerinte még várni kellett volna egy generációt a konzoloknál
-
Frigo
őstag
válasz
JagdPanther #7 üzenetére
Pedig nem lehetetlen ,ezek a konzolok már alapból támogatni fogják az USB-s billenytűzetet és egeret.
-
AS/400
csendes tag
Hmmm.. Régebben, mikor ismerősök megkértek, hogy álítsak össze nekik egy olcsó PC-t, megkérdeztem, mire akarják használni. a válaszok 95%-a az volt, hogy ''Á, csak a gyereknek kell az iskolába, meg játszani, elég lesz valami régi gép is!'' Na, ilyenkor magyaráztam el, hogy a játékgépnek kell a legerősebb hardver, mert különben a szomszéd Pistikétől áthozott játék nem fog működni, a gyerek meg erősebb gépért nyúz. Vegyenek inkább egy tényleg alap PC-t, meg egy jó konzolt a gyereknek, sokkal jobban járnak. Ez talán egy újabb adalék ahhoz, hogy jobban járunk, ha egy közepes PC-re, meg egy konzolra ruházunk be, mint egy csúcs PC-re? EGYSZER AZ ÉLETBEN IGAZAM LENNE ???
-
Fade_Away
őstag
lehet 3-4éven belűl behal a PCs game piac?
konzol usernek olcsobb, gamera gyorsabb, kodernek meg egyszerübb rá fejleszteni....
Lassan már semmi se szól a PCmellett. -
Frigo
őstag
Először Sweeney most Carmack ... hmm asszem mégse GTX-re kéne félretenni a zsetonomat.
-
rudi
nagyúr
Hujujúúúj, a szüllyedő hajóról már az elefántok is menekülnének?!
Talán el lehet kezdeni imádkozni az XNA istenéhez: ''Ó add 3D urunk, hogy az X-Box 360 cuccokazt egyszerűen és jó lehessen portolni PC-re...!'' -
_cirmos_
őstag
ennyi erővel a ps3-ra is írhatná a doom X-et. még két konzolra is könnyebb szvsz programot írni, mint ezerféle pc-konfigra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Quake és a Doom atyjának egyre több nyűgje akad a PC-vel.
- Automata kávégépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Peugeot, Citroën topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest